Transport persoane Zalau – Leuven, Romania – Belgia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Zalau – Leuven, Romania – Belgia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Zalau – Leuven, Romania – Belgia cu autocar, microbuz

Transport Targu Secuiesc – Leuven, Romania – Belgia in fiecare zi de la ora * 21:00 din statie.

Cu Danytur prin Belgia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe ruta România-Belgia și Belgia-România, transmițând coletele pe traseele stabilite, firma dispunând de cele mai bune condiții, garantând siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Belgia transportă pasageri și colete cu vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, acestea din urmă ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

 

transport persoane Romania Belgia

 

Continuând plimbarea noastră de după-amiază prin frumosul oraș Leuven, ne-am oprit atenția la alte câteva obiective turistice, mai noi sau mai vechi, dar foarte importante pentru evoluția localității:

Biserica Sf. Jan de Doperkerk are o arhitectură mai complexă, vitralii deosebite și picturi prețioase. A fost construită în anul 1970 de către arhitecții Sneiders Haesbrouck și Van Maele în stil gotic, sobru, dar interiorul este realizat în stil baroc, cu decorațiuni strălucitoare. Bolta bisericii este susținută de 20 de stâlpi din granit roșu de Suedia, iar 6 coloane sunt din granit albastru. Mai răzbat elemente de stil romanic de la vechiul lăcaș de cult construit din lemn.

Muzeul Lakenhal a fost construit în anul 1917, în stil gotic, de către arhitecții Raes Godfrey, Arnold Hore și Jan Stevens. A fost preluat de universitate și utilizat ca sală de conferințe și prelegeri. Cunoscut și ca Sala de pânză, Muzeul Lakenhal este singurul muzeu din Leuven dedicat exclusiv artei. Pe lângă picturile și sculpturile realizate de artiști celebri, mai există colecții de instrumente de industrie și artefacte rare din epocile trecute.

Muzeul Van der Kelen-Mertens a fost inaugurat în anul 2009, proiectant fiind arhitectul Stephane Beel, care a inclus două clădiri mai vechi ale muzeului la un complex de clădiri noi cu o arhitectură mai deosebită, realizând un ansamblu armonios ce cuprinde: expoziții de prezentare a stilurilor de arhitectură, colecții de artă religioasă din sec. XV-XVIII, statui, sculpturi, picturi, metale prețioase, obiecte liturgice care ilustrează stilul gotic târziu.

Sediul firmei Inbev este foarte cunoscut, acesta reprezentând marea producătoare a renumitei mărci de bere Stella Artois. Această marcă de bere își are originile încă de la începutul sec. al XVIII-lea, când Sebastian Artois a înființat o fabrică de bere ce s-a bucurat de un mare succes, fiind în prezent recunoscută la nivel internațional. Sunteți invitați să o gustați !

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.