Transport persoane Vaslui – Bad Sachsa, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Vaslui – Bad Sachsa, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Vaslui – Bad Sachsa, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Vaslui – Bad Sachsa, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi la ora 07:00 din parcarea Lidl.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Vaslui – Bad Sachsa, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Bad Sachsa este un orășel balnear din landul Saxonia Inferioară, situat în apropierea Muntelui Ravensberg și străbătut de pârâul Uffe. Prima atestare documentară a acestui loc cu numele Saxa datează din anul 1219. Cea mai veche clădire a acestei așezări este Biserica Sf. Nicolae, situată în centrul istoric, turnul său datând din secolul al XII-lea. La origine turn de apărare, a avut în apropiere și o mică capelă, inclusă ulterior în structura bisericii, al cărei preot era menționat nominal în anul 1229. În jurul anului 1300 a devenit o construcție solidă din piatră, cu o clopotniță și ceas. Biserica a fost reconstruită în secolul al XVII-lea, interiorul fiind realizat în stil baroc. Altarul, datând din anul 1595, a fost realizat în stil triptic, remarcându-se figura lui Moise cu tabelele legii și o mică statuie a lui Iisus Hristos. În anul 1680 au fost donate tablouri pe panouri, cu picturi ce simbolizau versete biblice, iar în 1725 Johann Georg Hoyer a pictat tavanul cupolei. Cadrul gotic baptismal, cu frumoase coloane corintice, a fost achiziționat în 1887 și amplasat în fața altarului.

Castelul Sachsenstein a fost construit de către împăratul Heinrich IV în jurul anului 1073. Nu a fost finalizat, actualmente aflându-se în stadiul de ruină. A fost declarat monument istoric, fiind inclus în Rezervația naturală ”Priorteich Sachsenstein”

.

O frumosă clădire în stil Art Nouveau este Primăria din Bad Sachsa, situată în parcul orașului. Sala sa de consiliu, realizată în stil Art Nouveau, este o creație remarcabilă.

Cele trei mici muzee ale orașului ilustrează evoluția ținutului, evenimente ale zonei de frontieră din sudul regiunii Harz, precum și istoria sa naturală, exponatele, documentele, diapozitivele și dioramele fiind deosebit de interesante.

Deși activitatea terapeutică din localitate a început încă din anul 1874, orașul a primit oficial denumirea Bad Sachsa abia în anul 1905. Între anii 1960-1963 arhitectul Hans Jaeckel a proiectat și construit un hostel pentru tineri (1961) și Kursaal Sachsa (1963).

Parcul Falconsward, deschis în anul 1961, este și un centru de cercetare și conservare a păsărilor de pradă, cu precădere a șoimului, oferind vizitatorilor demonstrații de zbor și forme adecvate de educație ecologică.

Pentru amatorii de sporturi alpine, Muntele Ravensberg oferă numeroase trasee pentru drumeții, excursii cu biciclete și o zonă de schi cu ascensoare și tobogane. Sunteți bine-veniți!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.