Transport persoane Teius – Namur, Romania – Belgia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Teius – Namur, Romania – Belgia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Teius – Namur, Romania – Belgia cu autocar, microbuz

Transport Teius – Namur, Romania – Belgia in fiecare zi de la ora * 16:00 din statie.

Cu Danytur prin Belgia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură transmiterea coletelor dv. pe ruta România-Belgia și retur, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecare din România transportă coletele pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

 

transport persoane Romania Belgia

 

Continuăm plimbarea noastră de după-amiază prin frumosul oraș Namur, oprindu-ne la un alt lăcaș de cult vestit – Biserica Sf. Loup, o apariție frumoasă, o arhitectură deosebită, construită între anii 1621-1645 pentru locuitorii catolici, după proiectele arhitectului belgian Huyssens Peter. În exterior a fost realizată în stil baroc din marmură neagră și roșie, având coloane spiralate, boltă înaltă și vitralii minunate. În incintă, rod al modificărilor efectuate de-a lungul timpului, pe lângă elementele de arhitectură ale barocului timpuriu, apar și elemente de stil renascentist. Biserica deține o valoroasă colecție de opere ce aparțin patrimoniului belgian.

Sala Carnii din Namur este o atracție turistică deosebită din cauza arhitecturii și coloritului său, fiind construită între anii 1588-1590 din piatră de cărămidă din India și decorată cu pietre de culoare albastră. În interior se află o expoziție interesantă de obiecte arheologice care datează din epoca veche.

Biserica Sf. Ioan din Namur este cel mai vechi lăcaș de cult din oraș, construit între anii 1751-1767 și restaurat în anul 1890. În incintă se află o valoroasă colecție de picturi.

Expoziția Tresor du Prieure dOignies este un important obiectiv turistic cu semnificații istorice și culturale. În timpul Primului Război Mondial, operele de artă au fost în pericol de a fi distruse, dar au fost salvate de călugărițele în custodia cărora se aflau, fiind ascunse sub sol. Nu aceeași soartă a avut-o clădirea mănăstirii care a fost distrusă în totalitate. După război, călugărițele au donat mănăstirii aceste opere, organizându-se o expoziție în care au fost prezentate toate lucrările marelui artist francez Hugo Doignies.

Parcul de distracții Regina Fabiola a fost inaugurat în anul 1959 ca un loc sigur de joacă pentru copiii cu vârste între 3 și 12 ani, acesta deținând leagăne, balansoare, castele gonflabile, jocuri de șah gigant, mașini electrice, pod suspendat, mini golf, telecabine, tenis de masă și o zonă de alpinism pentru cei cu vârsta peste 8 ani. Dar și adulții au locul lor de petrecere la terase sau în zone amenajate pentru picnicuri sau grătare ! Foarte îmbietor pentru toate vârstele ! Sunteți bine-veniți !

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


One thought on “Transport persoane Teius – Namur, Romania – Belgia cu autocar, microbuz”

  1. BestWillis says:

    I have noticed you don’t monetize danytur.ro, don’t waste
    your traffic, you can earn extra bucks every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites),
    for more info simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.