Transport persoane Tecuci – Torino, Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Tecuci – Torino, Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Tecuci – Torino, Romania – Italia cu autocar, microbuz

Transport persoane Tecuci – Torino, Romania – Italia cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 05:30 din statie.

Cu Danytur prin Italia ! Firma de transport internaţional de persoane Danytur oferă călătorii frumoase la sfârşitul verii pe ruta România-Italia, autocarele sau microbuzele sale modern dotate şi conducătorii auto profesionişti garantând confort şi siguranţă până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România transportă pasageri şi colete în cele mai bune condiţii, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Continuând periplul nostru prin frumosul oraş Torino, am descoperit noi comori de artă şi vestigii antice, mărturii ale unei istorii frământae şi ale unei evoluţii culturale realizate cu un imens talent şi multă muncă:

 

transport persoane Italia

 

Poarta Palatină din Torino reprezintă poarta antică Porta Principalis Dextera prin care se permitea intrarea în oraşul roman Julia Augusta Taurinorum, vestigiu roman din sec. I î.Hr., denumirea actuală provenind din latinescul Porta Palatii (Poarta palatului). În sec. al XI-lea a fost transformată în castrum. A fost salvată de la demolare în sec. al XVIII-lea, rămânând unul dintre obiectivele turistice atractive ale oraşului.

Biserica San Filippo Neri din Torino este un lăcaş de cult de dimensiuni apreciabile, având o lungime de 69 m şi 37 m în lăţime. A fost construită începând cu anul 1679, după proiectul lui Antonio Bettino. Altarul principal, realizat în stil baroc de Antonio Bertola, a fost finalizat în 1703. Distrusă în asediul francez din 1705-1706, clădirea a fost reconstruită de Filippo Juvarra între anii 1715-1730, dar a fost finalizată abia în 1823 de Giuseppe Maria Talucchi. Frontonul a fost refăcut în anul 1891 de către Ernesto Camusso, iar în incintă există decoraţiuni picturale valoroase: “La Vergine, il Beato Amedeo e Santa Caterina” de Carlo Maratta (1700) pe altarul mare, iar pe altarele laterale sunt opere realizate de: Bartolomeo Caravoglia, Francesco Solimena, Francesco Trevisani, Conca şi Milocco, precum şi sculpturile lui Bernero şi Clemente. Oratoriul a fost construit de Tavigliano, iar pictura a fost realizată de Filippo Juvarra (1723).

Muzeul de Arte Decorative din Torino a fost creat cu sprijinul anticarului Pietro Accorsi, care a lăsat moştenire oraşului o valoroasă colecţie de opere de artă, în special din secolul al XVIII-lea: mobilier din lemn rar cu fildeş, un dormitor veneţian, mobiler francez, porţelanuri Sevres, pahare Baccarat, picturi preţioase ş.a. Muzeul îşi are sediul într-o clădire istorică construită în anul 1684 sub conducerea faimosului arhitect Amedeo di Castellamonte.

Muzeul Auto din Torino a fost înfiinţat în anul 1932, la ideea lui Cesare Goria Gatti şi Roberto Biscaretti di Ruffia, primul preşedinte al Clubului de Automobile din Torino. Colecţia

zeului este amplasată într-o clădire special construită şi constă din cca 200 de maşini originale datând de la mijlocul sec. al XIX-lea până în prezent, cuprinzând peste 80 de mărci diverse din Italia, Franţa, Germania, Marea Britanie, Olanda, Spania, Polonia şi SUA.

Muzeul Enologic Martini din Torino a fost proiectat de Oberto Spinola şi inaugurat în anul 1961. Colecţia sa de exponate este organizată tematic, ilustrând ritualuri antice şi obiecte simbolice, amfore, vase, prese din lemn, butoaie din cristal şi argint, filtre din cupru, mijloace de transport, tehnici de fabricare a vinului.

Grădinile Palatului Regal din Torino sunt reprezentative pentru stilul baroc peisagistic, datând din anul 1697. Au fost create la dispoziţia Christinei Maria de Franţa, soţia ducelui Victor Amadeus I, fiind proiectate de celebrul arhitect francez Andre Le Notre. Parcul găzduieşte deseori concerte şi spectacole. Sunteţi invitaţi să participaţi !

Firma de transport persoane Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.