Transport persoane Tecuci – Jihlava, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Tecuci – Jihlava, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Tecuci – Jihlava, Romania – Cehia cu autocar, microbuz

Transport persoane Tecuci – Jihlava cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 05:0 din fata hotelului Turist.

Cu Danytur prin Cehia! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Cehia și Cehia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Cehia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

 

Preț bilet de autocar România Cehia

 

Orașul minier Jihlava, situat sudul Cehiei, este cel mai vechi oraș minier al țării, fondat în anul 799 pe o fostă rută comercială și devenit o așezare înfloritoare în secolul al XIII-lea în urma exploatării minelor de argint din ținut. În anul 1249, i-au fost acordate drepturile de oraș, primind peste două decenii drepturi comerciale și de a avea monedă proprie. În secolul al XVI-lea, industria extractivă a argintului a fost înlocuită cu cea textilă, ajutând la propășirea orașului.

Din perioada medievală, mai există în piața Namesti Miru clădirea Primăriei, construită pe la 1426, de unde se poate ajunge în catacombele orașului, veritabile depozite de hrană și adăposturi în vremuri de restriște.Tot în această vastă piață se mai afla și sediul breslei confecționerilor de îmbrăcăminte, actualmente transformat în muzeu.

Biserica Sf. Iacob, a cărei construcție a durat din anul 1257 și până la sfârșitul secolului al XIV-lea, este o realizare arhitectonică deosebită, atrăgând mulți vizitatori.

Anual, în luna octombrie, la Jihlava se desfășoară Festivalul Internațional de Film Documentar, care prezintă cca 250 de filme de gen, în prezența a sute de personalități și invitați din întreaga lume. Acest festival reprezintă cel mai important eveniment în domeniu din Europa Centrală și de Est. Foarte mulți vizitatori participă la acest eveniment, spectatorii putând urmări filme ale unor debutanți, dar și ale unor producători deja cunoscuți. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet https://danytur.ro.

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.