Transport persoane Targu Secuiesc – Mlada Boleslav, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Targu Secuiesc – Mlada Boleslav, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Targu Secuiesc – Mlada Boleslav, Romania – Cehia cu autocar, microbuz

Transport persoane Targu Secuiesc – Mlada Boleslav cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 12:30 din fata benzinariei MOL.

Cu Danytur prin Cehia! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Cehia și Cehia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Cehia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

 

Curse Romania Cehia

 

Un popas inedit în orășelul Mlada Boleslav, aflat la cca 50 km de Praga, ne-a permis vizitarea Muzeului Auto Skoda, firmă care timp de aproape trei sferturi de veac a reprezentat mândria poporului ceh.

În secolul al XIX-lea, în acest orășel, Vaclav Laurin și Vaclav Klement au fondat o fabrică de biciclete, care în anul 1905 a produs prima mașină din Cehia. Compania a fuzionat în anul 1925 cu firma Skoda, fabrica existând până în anul 1991, când, în cadrul procesului de privatizare, a fost preluată de compania Vokswagen.

Muzeul Auto Skoda funcționează într-o clădire modernă ce aparține firmei Skoda, având un spațiu de expunere de 1800 mp organizat în 3 secțiuni: Tradiție, Evoluție și Precizie, toate mergând pe parcursul a 120 de ani.

Sunt prezentate 340 de exponate, printre acestea diverse piese și realizările de la începuturi, respectiv o bicicletă și patru motociclete, mașini de epocă, o mașină de pompieri, precum și mașini din perioada 1920-1930, dar și Skoda Vision D sau mașinile de raliu Skoda 130 RS și Skoda Fabia S2000.

În zona muzeului se mai află și alte câteva clădiri cu o arhitectură mai deosebită, între acestea atrăgând atenția Gymnazium-ul, realizat în stil neobaroc, precum și teatrul local, construit în stil Art Nouveau în anul 1912 și pictat în nuanțe de alb, auriu și albastru.

Un orășel primitor și un muzeu interesant! Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (https://danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.