Transport persoane Targu Mures – Pardubice, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Targu Mures – Pardubice, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Targu Mures – Pardubice, Romania – Cehia cu autocar, microbuz

Transport persoane Targu Mures – Pardubice, Romania – Cehia cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 16:30 de la statia Darina.

Cu Danytur prin Cehia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Cehia și Cehia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Cehia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

 

Curse de autocar România Cehia

 

Continuându-ne plimbarea prin Pardubice, ne-am propus vizitarea castelului cocoțat pe vârful dealului Kuneticke hory, ce datează din a doua jumătate a secolului al XIV-lea. În anul 1491 a fost cumpărat de familia Pernstejn, proprietari ai Munților Kunetice, castelul suferind un profund proces de reconstrucție. Secolele XV-XVI îl prezintă ca un castel măreț cu două turnuri și un puternic sistem de fortificații. În veacurile următoare a intrat în declin, ajungând aproape în ruine, dar în prezent este un monument cultural național și o destinație turistică importantă. Camerele de la etajul I dețin picturi renascentiste timpurii valoroase: ”Samson și Dalila” (1523), ”Legea și harul” ș.a. În anul 2013 a avut loc și deschiderea Capelei celor ”Trei regi” din aripa estică.

Stațiunea montană Kuneticka Hora este deja cunoscută și oferă un centru de antrenament pentru golf, complexul fiind într-un proces de extindere și diversificare.

Unul dintre evenimentele locale importante este cursa hipică cu obstacole, care se desfășoară din anul 1874, inițiator fiind Clubul de Vânătoare fondat în 1848 la Pardubice. Cursa are 6990 m lungime, cu garduri vii, nisip, șanțuri cu apă și pășune cu 31 de obstacole. Cel mai greu obstacol este Șanțul Taxis, hotărâtor în câștigarea cursei. Alte obstacole, botezate Banca Irlandeză, Șanțul Șarpelui sau Grădinile sunt de asemenea foarte dificile pentru concurenți. Cu toate acestea cursa se bucură de mult succes și o mare audiență. Sunteți bine-veniți !

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (https://danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.