Transport persoane Targu Mures – Colchester, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Targu Mures – Colchester, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Targu Mures – Colchester, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Targu Mures – Colchester, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 16:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internaţional de persoane şi coletărie Danytur asigură transmiterea coletelor dv. pe ruta România-Anglia şi retur, dispune de vehicule moderne şi conducători auto profesionişti, garantând cele mai bune condiţii şi siguranţă deplină până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România transportă coletele pe traseul stabilit, respectându-le integritatea, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

 

transport persoane Romania Anglia

 

Străbătând comitatul Essex, ne-am oprit pentru un scurt popas de după-amiază în frumosul şi cochetul orăşel Colchester, considerat cel mai vechi oraş roman din Anglia, prima capitală a provinciei Britannia. Centrul său istoric, cu străduţe înguste şi îngrijit pavate, case tradiţionale din cărămidă roşie sau gresie gri şi micile magazine, te introduce în atmosfera specifică epocii medievale. Din veacuri apuse au răzbătut, mărturii ale istoriei zbuciumate ale acestui popor, clădiri cu valoare istorică şi arhitectonică inestimabilă:

Castelul Colchester, cel mai important obiectiv turistic din localitate, este un castel normand, turnul său fiind cel mai mare construit în Anglia. Clădirea a fost ridicată pe fundaţiile unui vechi templu roman al lui Claudius, din anii 54-60. Castelul, proiectat de Gundulf, episcop de Rochester, a fost construit la ordinul lui William Cuceritorul, lucrările începând între anii 1069-1076 sub supravegherea lui Eudo Dapifer, întrerupte în anul 1080 şi finalizate în 1100. Clădirea, destul de bine conservată, este un muzeu în care sunt prezentate momente din istoria oraşului din cele mai vechi timpuri şi până în prezent. Din colecţiile sale menţionăm: vestigii arheologice, încăperi reprezentative amenajate în spiritul epocii, machete, schiţe, desene, explicaţii, picturi, haine, pălării, măşti, care creează ambientul necesar. În faţa intrării principale din curtea castelului se află un monument memorial dedicat victimelor de război, în vârful căruia este amplasată statuia Victoriei.

Tot curtea castelului se află şi Muzeul Hollytrees, ale cărui exponate original organizate şi amuzant prezentate creează bună dispoziţie şi simpatie pentru instituţia respectivă. Clădirea muzeului a fost ridicată începând cu anul 1718 de către constructorul londonez Thomas Blagden. Conceput în sistemul interactiv, muzeul găzduieşte obiecte casnice cu o vechime considerabilă, miniaturi, jucării, mobilier şcolar, pe care ai dreptul să le observi îndeaproape.

Biserica Sf. Botolph a fost construită pe ruinele Mănăstirii Sf. Botolph. I s-a acordat o cartă de către William Rufus, fiul lui William Cuceritorul, în anul 1100. Aici a fost primul sediu al Ordinului Augustinian în Anglia. Pe ruinele rămase se observă ornamente normande specifice.

Biserica Sf. Martin, biserică normandă aflată în bună stare, a fost dedicată lui Martin de Tours, episcop de Tours, altarul său devenind punct de atracție pentru pelerini. Actualmente, biserica este loc de întâlnire a oamenilor din comunitate.

Holly Trinity este cel mai vechi lăcaș de cult din oraș, anumite părți din turnul acesteia datând din anul 1020. În curtea bisericii a fost înmormântat William Gilbert, fost medic al reginei Elisabeta I, și compozitorul John Wilby.

Unul dintre obiectivele turistice mai noi este Teatrul Mercury, construit și inaugurat în anul 1972, având la origine compania teatrului ambulant din Colchester, formată în anul 1937. Clădirea a fost proiectată de Norman Downie și găzduiește în prezent Compania de Teatru Mercury (1998) și Galeria Digby de artă locală. Vă invităm să le vizitați !

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.