Transport persoane Targu Frumos – Plzen, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Targu Frumos – Plzen, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Targu Frumos – Plzen, Romania – Cehia cu autocar, microbuz

Transport persoane Targu Frumos – Plzen, Romania – Cehia cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 10:30 din statie.

Cu Danytur prin Cehia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Cehia și Cehia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Cehia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Continuând plimbarea prin orașul Plzen, ne-am oprit atenția și la câteva dintre muzeele sale, purtătoare ale moștenirii istorice și culturale, amplasate de asemenea în clădiri istorice valoroase:

 

transport persoane Cehia Romania

 

Muzeul Păpușilor din Plzen a fost realizat pentru a omagia și ilustra totodată activitatea teatrelor de păpuși și marionete din ținut, acest gen de spectacole fiind cândva foarte apreciat de marele număr de spectatori participanți.

Muzeul Etnografic din Plzen a fost inaugurat în anul 1912. Colecțiile sale cuprind exponate ce datează din Evul Mediu și până în prezent, ilustrând viața, portul și obiceiurile din ținut de-a lungul timpului.

Muzeul Berăriei din Plzen, găzduit într-o clădire istorică construită în stil gotic, ce datează din secolul al XV-lea, ilustrează istoria producerii berii încă de la începuturi, oferind toate detaliile de producție.

Muzeul Boemiei de Vest, amplasat în Grădina Kopecky, este găzduit într-o clădire construită în stil neo-renascentist între anii 1893-1902 și deține o valoroasă colecție de armuri. Armurăria Municipală se află în subsolul clădirii.

Sinagoga Velka, a doua ca mărime în Europa, a fost construită între anii 1890-1893, combinând stilurile romantic și neo-renascentist, după proiectul lui Emmanuel Klotz, executat de constructorul Rudolf Stech. Se remarcă prin cele două domuri identice și Steaua lui David realizată în cărămidă roșie. Restaurată recent, aici se desfășoară concerte și evenimente publice.

Grădina Zoologică din Plzen este situată în Lochotin Park și deține peste 1000 de specii de animale (mamifere, păsări, reptile, amfibieni, pești și nevertebrate) ce trăiesc în condiții naturale. În cadrul acesteia se află și o fermă – Luftnerka, care deține animale domestice și prezintă expoziții de unelte agricole. Expozițiile zoo sunt combinate cu expoziții botanice, care conțin colecții de plante deosebite din toate zonele planetei. Sunteți bine-veniți să o vizitați !

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.