Transport persoane Suceava – Kladno, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Suceava – Kladno, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Suceava – Kladno, Romania – Cehia cu autocar, microbuz

Transport persoane Suceava – Kladno, Romania – Cehia cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 07:00 din statia de langa Metro.

Cu Danytur prin Cehia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Cehia și Cehia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Cehia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

În centrul Boemiei, la numai 25 de km de Praga, se află orașul Kladno, centru industrial al ținutului. Prima sa atestare documentară datează din secolul al XIV-lea, în anul 1561 fiindu-i recunoscute și întărite drepturile de oraș. Până în anul 1918 a făcut parte din Imperiul Austro-Ungar. Industria minieră s-a dezvoltat în zonă încă din anul 1842, iar în anul 1889 apare și uzina de oțel Poldi, în prezent existând în localitate mai multe filiale ale Quickstep Laminate Floors, Dr. Oetker, NKT Cables și Lego.

 

Curse regulate cu plecare din România

 

O plimbare prin oraș și zona înconjurătoare te familiarizează cu atracțiile acestuia, potrivite cu toate vârstele și ocupațiile:

Aquapark Kladno este un stabiliment de agrement dotat cu piscine încălzite pentru adulți și pentru copii, bazine pentru adulți, tobogane, paturi pentru masaj, o peșteră artificială și alte distracții pentru întreaga familie.

Zoopark este o mică grădină zoologică situată în satul Zajezd, din apropierea orașului Kladno, și a fost înființată în anul 1998. Deține peste 80 de specii de animale exotice și domestice. În parc este amenajat un colț de contact deschis cu animalele de companie, conceput ca loc de cunoaștere și de joacă pentru copii, unde sunt organizate programe distractive și educative, precum hrănirea comentată și excursii ghidate.

Muzeul de Minerit Mayrau este un muzeu tehnic în aer liber situat în satul Vinarice, în apropiere de Kladno, amplasat pe locul fostei mine Mayrau și oferă un tur al monumentelor tehnice ce prezintă activitățile miniere din Kladno și Slany. Muzeul a fost deschis în anul 1994 și exponatele sunt organizate în maniera ”activității miniere în desfășurare”, fiind ilustrate condițiile grele de muncă, iar spațiile de desfășurare sunt păstrate intacte. Într-un tunel de 130 m există o expoziție a unei lucrări mecanizate, care prezintă excavări și o cameră de suprapresiune. Sunt organizate tururi de vizitare a vechilor exploatări miniere, iar turiștii pot lua parte la evenimentele și manifestările culturale organizate aici. Sunteți bine-veniți !

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (https://danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.