Transport persoane Suceava – Brighton, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Suceava – Brighton, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Suceava – Brighton, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Simeria – Ipswich, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 09:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internaţional de persoane şi coletărie Danytur transmite coletele dv. pe ruta România-Anglia şi retur, dispune de vehicule moderne şi conducători auto profesionişti, garantând cele mai bune condiţii şi siguranţă deplină până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România transportă coletele pe traseul stabilit, respectându-le integritatea, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Continuându-ne traseul pe coasta sudică a Angliei, am poposit în comitatul East Sussex, în frumoasa şi celebra staţiune turistică Brighton. Orăşelul Brigton a devenit staţiune balneară încă din sec. al XVIII-lea, aceasta fiind foarte des vizitată, mai ales după apariţia căii ferate în anul 1841. Atunci a început construcţia multor clădiri cu o arhitectură mai originală, devenite mai târziu atracţii turistice la modă.

 

transport persoane Romania Anglia

 

Una dintre clădirile celebre ale oraşului Brighton este Pavilionul Regal, construit de arhitectul Henry Holland în stil clasic, în anul 1787, pentru prinţul George de Wales, şi reconstruit între anii 1815-1822 de către John Nash pentru prinţul regent, devenit regele George IV. Pavilionul are un design oriental, exotic, de inspiraţie indiană la exterior şi chinezească în interior. În clădire se află o serie de piese de mobilier de epocă, decoraţii specifice perioadei respective şi o colecţie de caricaturi ale prinţului regent realizate într-o manieră mai aspră.

Biserica anglicană Sf. Nicolae, monument istoric, datează din sec. al XI-lea şi este cea mai veche clădire din oraşul Brighton.

Palatul Pier sau Brighton Pier este un dig pentru recreere, construit între anii 1891-1899. La începutul sec. XX a fost deschisă şi o sală de concerte, care a devenit teatru în anul 1911.

Centrul marin, perpetuă atracţie pentru turiştii de toate vârstele, deţine un acvariu cu un număr mare de vietăţi marine în peste 30 de habitate marine, precum şi un centru pentru broaşte ţestoase uriaşe.

Portul de ambarcaţiuni Brighton Marina este un port artificial construit între anii 1971-1979. Aici există un complex de restaurante, magazine, cinematograf şi un club de sănătate, dig de ancorare veşnic plin, mai ales în sezonul de vară, precum şi reşedinţe cu locuri proprii de ancorare.

Muzeul de Jucării din Brighton deţine o colecţie de 10000 de exponate din toate timpurile, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante muzee de jucării din lume.

Pontonul din Brighton a fost inaugurat în anul 1899 şi este un parc de distracţii realizat pe apă, cu maşinuţe, săli cu jocuri, magie şi alte curiozităţi atractive pentru turiştii de toate vârstele. Sunteţi invitaţi !

Firma de transport persoane şi coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.