Transport persoane Simeria – Ipswich, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Simeria – Ipswich, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Simeria – Ipswich, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Simeria – Ipswich, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 16:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internaţional de persoane şi coletărie Danytur asigură transmiterea coletelor dv. pe ruta România-Anglia şi retur, dispune de vehicule moderne şi conducători auto profesionişti, garantând cele mai bune condiţii şi siguranţă deplină până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România transportă coletele pe traseul stabilit, respectându-le integritatea, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

 

transport persoane Romania Anglia

 

Un nou popas în ţinuturile Angliei de Est l-am făcut în reşedinţa comitatului Suffolk, Ipswich, oraşul de la estuarul râului Orwell. Este considerat unul dintre cele mai vechi oraşe ale Angliei. În perioada Imperiului Roman, în apropiere exista o rută importantă pentru întregul ţinut. Aşezarea s-a dezvoltat în sec. VII-VIII în jurul docului Ipswich, având denumirea Gippeswic, perioadă în care a luat avânt industria olăritului. După invazia din anul 869, oraşul a ajuns sub conducerea vikingilor, în jurul anului 900 fiind recucerit de englezi. Regele John a acordat prima sa cartă regală în anul 1215. În secolul următor s-a dezvoltat industria ţesăturilor şi comerţul cu acestea. În Evul Mediu, Altarul Marian al Doamnei de Graţie a fost un loc celebru de pelerinaj la care au participat Henry VIII şi Katherine de Aragon. În secolele XIV-XVII, portul Ipswich a fost folosit pentru importurile şi exporturile către Marea Baltică. În anul 1797, Lordul Nelson şi doamna Nelson s-au mutat la Ipswich, iar în 1800 Lord Nelson a fost numit înalt steward de Ipswich. În anul 1824, dr. George Birkbeck a fondat unul dintre primele institute de mecanică, existent şi astăzi ca instituţie independentă de lectură şi bibliotecă a Institutului Ipswich.

Dintre clădirile construite în această perioadă, câteva au străbătut prin secole până în contemporaneitate, devenind atracţii turistice vizitate de mulţi iubitori ai istoriei şi artelor:

Biserica Sfânta Maria din Turn este o biserică medievală ridicată între anii 1860-1870 pe fundaţiile Bisericii St. Mary le Tower, care exista încă din sec. al XI-lea, aceasta fiind menţionată şi în Cartea Domesday (1086).

Biserica St. Lawrence este folosită în prezent ca centru comunitar. Aceasta exista încă din sec. al XV-lea, având cel mai vechi inel din cinci clopote bisericeşti din lume. Partea superioară a turnului a fost reconstruită în anul 1882 de către firma londoneză Barnes and Gaye. Modelul victorian nou este alcătuit din flori şi figuri geometrice. A servit ca biserică parohială până în anul 1970.

Conacul Christchurch sau “House Withipoll” este o reşedinţă în stil Tudor, construită între anii 1548-1550, situată într-un parc de 70 ha cu iazuri, peluze şi copaci impresionanţi. A fost reconstruit în sec. al XVII-lea, apoi restaurat între anii 1893-1920 de către arhitectul John Shewell Corder şi reamenajat ca muzeu de către Frank Woolnough, curator al Muzeului Corporaţiei Ipswich. Muzeul găzduieşte colecţii de ceramică şi sticlă, o galerie de artă contemporană şi o colecţie de picturi ale artiştilor John Constable şi Thomas Gainsborough. Multe încăperi au fost păstrate ca imagine a sec. al XVII-lea, cu mobilierul, lenjeria şi articolele de vestimentaţie originale.

Un oraş interesant şi atractiv ! Sunteţi bine-veniţi !

Firma de transport persoane şi coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.