Transport persoane Simeria – Forchtenberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Simeria – Forchtenberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Simeria – Forchtenberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Simeria – Forchtenberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi din statie la ora 17:00.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Simeria – Forchtenberg, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Forchtenberg este un orășel din landul Baden-Wurttemberg, amplasat pe malul râului Kocher. Actualul oraș Forchtenberg s-a format în anii 1971/1972 prin fuziunea cu localitățile Sindringen, Ernsbach, Muthof și Wohlmuthausen.

Orașul vechi Forchtenberg se află situat pe un versant muntos, unde există și în prezent ruinele fostului Castel Forchtenberg. Inițial nu era decât un sat cu numele Wulfingen, menționat pentru prima dată în anul 771. Acesta a ajuns în anul 1210 sub stăpânirea familiei von Durn, care a construit castelul, finalizat de Konrad von Durn în 1234. La poalele acestui castel s-a format o așezare, devenită ulterior orașul fortificat Forchtenberg, documentat în anul 1298. În secolul al XIV-lea, castelul a fost reședința lui Ulrich, fiul lui Kraft III von Hohenlohe. Între anii 1500-1806 a aparținut de Reichskreis Frankish, trecând apoi la Regatul Wurttemberg.

Comercializarea vinului, a pieilor și a altor produse a fost facilitată de râul Kocher, factor important al vechilor rute comerciale. Conectarea la rețeaua feroviară a stimulat și mai mult economia locală.

Orașul vechi medieval mai are încă vestitele clădiri pitorești ”jumătate din lemn”, specifice secolelor XVI-XVIII, și o parte din zidul de fortificație, cu turnuri și porți. Biserica orașului, construită în anul 1300, a fost refăcută în 1587. Turnul cu ceas mecanic datează din 1463. Ceasul nefuncțional a fost descoperit depozitat peste veacuri și repus în funcțiune în anul 2016. O altă clădire istorică este și cea a Muzeului Kern Haus din Forchtenberg, ce datează din anul 1470. Muzeul a oferit spații de expunere și pentru sculptorii locali.

Ruinele Forchtenberg ale fostului castel clădit de Konrad von Durn în anul 1234, devenit ulterior reședința văduvei von Hohenlohe, apoi reședință clericală și distrus în Războiul de Treizeci de Ani, există în prezent doar parțial prin pivnițele boltite extinse în secolul al XVII-lea pentru depozitarea vinului. Au fost achiziționate de oraș în anul 1989, conservate și utilizate pentru diverse evenimente. În cadrul acestora se desfășoară anual Festivalul creștin în aer liber ”Rock in Ruins” (iulie). De asemenea, la sfârșitul lunii iulie au loc proiecții cinematografice în aer liber organizate Asociația FoKus. Sunteți bine-veniți!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Da

nytur SRL distribuie biletele pentru autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.