Transport persoane Sighisoara – Derby, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Sighisoara – Derby, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Sighisoara – Derby, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Sighisoara – Derby, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 16:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internaţional de persoane şi coletărie Danytur asigură transmiterea coletelor dv. pe ruta România-Anglia şi retur, dispune de vehicule moderne şi conducători auto profesionişti, garantând cele mai bune condiţii şi siguranţă deplină până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România transportă coletele pe traseul stabilit, respectându-le integritatea, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Străbătând autostrăzile comitatului Derbyshire, am poposit în oraşul Derby, situat pe râul Derwent. Originile sale sunt romane, saxone şi vikinge. A fost implicat în războiul civil din anii 1642-1646.Tot în Derby şi-a avut tabăra, în anul 1745, în Exeter House, Bonnie Prince Charlie. La Muzeul Derby se află camera reconstituită în care s-a ţinut consiliul de război care a avut loc aici. În fiecare an, în luna decembrie, Societatea Charles Eduard Stuart din Derby organizează activităţi ce includ şi o paradă militară.

 

transport persoane Romania Anglia

 

În sec. al XVIII-lea, Derby s-a aflat în mijlocul revoluţiei industriale engleze, în localitate existând în prezent şi un Muzeu al Industriei. În anul 1907 s-a deschis aici şi o fabrică de maşini şi avioane aparţinând companiei Rolls Royce. Peste 70 de ani, Derby a obţinut statutul de oraş.

Dintre obiectivele turistice ale acestui oraş, câteva atrag atenţia:

Catedrala din Derby sau Catedrala Tuturor Sfinţilor este cea mai mică catedrală anglicană din Marea Britanie. Biserica originală a fost fondată de regele Edmund I în anul 943, ca seminar regal. Catedrala actuală datează din sec. al XIV-lea, fiind clădită pe ruinele bisericii medievale, păstrând dimensiunile. Turnul acesteia, având 65 m în înălţime, a fost construit în stil gotic între anii 1510-1530, în timp ce clădirea a fost reconstruită în stil clasic în anul 1725 şi extinsă în 1972. Biserica a devenit catedrală în anul 1927. Catedrala deţine cel mai vechi inel de 10 clopote din Anglia şi cel mai vechi naos cu un crucifix din fier forjat. În sec. XX s-au schimbat vitraliile, iar crucifixul vechi a fost înlocuit cu unul din bronz.

Centrul pentru Artă şi Film Quad a fost deschis în anul 2008, deţinând o sală de cinema, două galerii de artă contemporană, un studio digital, săli de conferinţă şi întruniri. Acest centru facilitează întâlniri ale oamenilor de artă sau de afaceri, cu posibilităţi de destindere, relaxare şi educare. O dată la doi ani se desfăşoară deja cunoscutul festival de fotografie.

Muzeul Industriei este amplasat în localul unei foste mori de mătase, construită între anii 1717-1721, lângă râul Derwent.

Fabrica de porţelan Royal Crown din Derby este una dintre cele mai vechi din Anglia, existând încă de prin 1750. În anul 1890, regina Victoria a numit Crown Derby Manufactura de porţelan a Majestăţii Sale şi i-a acordat titlul de The Royal Crown Derby Porcelain Company. Se pot vizita şi admira exponatele din muzeu. Sunteţi bine-veniţi !

Firma de transport persoane şi coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.