Transport persoane Sibot – Hildesheim, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Sibot – Hildesheim, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Sibot – Hildesheim, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Sibot – Hildesheim, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi din statie la ora 17:00.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Sibot – Hildesheim, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Hildesheim este un oraș plăcut și pitoresc din landul Saxonia Inferioară, situat pe malurile râului Innerste. În anul 815 era deja un centru episcopal, în 872 consacrându-se prima catedrală din piatră a orașului. A devenit membru al Ligii Hanseatice în anul 1367.

Hildesheim deține un centru istoric foarte bine conservat, cu case ”jumătate din lemn”, ce datează din secolele XVI-XVIII, decorate cu reliefuri pictate într-o gamă foarte diversă, de la stilul gotic la baroc. O parte din clădirile istorice pierdute în conflagrațiile secolului al XX-lea au fost reconstruite. Celebra Casă a breslelor, ce data din anul 1529, a fost refăcută și sărbătorită ca ”cea mai frumoasă casă pe jumătate din lemn”. La etajele superioare se află Muzeul Orașului, iar la parter un restaurant. Multe evenimente importante sunt sărbătorite în acest loc frumos și în piața din față, unde, anual, se organizează Târgul de Crăciun. Marktplatz este înconjurată de multe clădiri istorice, cu o arhitectură deosebită. A fost refăcută în secolul al XX-lea, reproducându-se cu fidelitate acele pitorești și atractive case ”jumătate din lemn”.

O altă clădire istorică de prim rang în localitate este Catedrala, ale cărei origini merg până în secolul al IX-lea și avariată grav în anul 1945. A fost reconstruită între anii 1950-1960, făcând parte în prezent din Patrimoniul Mondial UNESCO. Printre lucrările sale artistice se remarcă: porțile din bronz, realizate în anul 1015, cu basoreliefuri ce ilustrează imagini din viețile lui Adam și Iisus Hristos; o coloană din bronz înaltă de 5 m, datată anul 1020, cu basoreliefuri ce ilustrează scene din viața lui Iisus Hristos; 2 sfeșnice din secolul al XI-lea; sarcofagul Sf. Godehard; font de botez din anul 1225; altarul Sf. Epifanie din Padova, datat sec. al XII-lea. În curtea catedralei se află Capela Sf. Anna, clădită în anul 1321. Muzeul catedralei deține o valoroasă colecție de obiecte medievale din Europa.

Biserica Mănăstirii Sf. Mihail a fost construită între anii 1010-1022, ilustrând arhitectura de tranziție dintre stilul ottonian și cel romanic. A fost reconstruită după cea de a doua conflagrație mondială respectându-se imaginea originală. Face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Tavanul frumos pictat, datat secolul al XII-lea, a fost repus la reconstrucția bisericii. Cele două uși din bronz, datate 1015, prezintă imagini din Vechiul și Noul Testament. Sunteți bine-veniți să vizitați aceste frumoase edificii!

Compania de transport internațional de persoane SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele pentru autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.