Transport persoane Sercaia – Bournemouth, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Sercaia – Bournemouth, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Sercaia – Bournemouth, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Sercaia – Bournemouth, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 16:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internaţional de persoane şi coletărie Danytur asigură transmiterea coletelor dv. pe ruta România-Anglia şi retur, dispune de vehicule moderne şi conducători auto profesionişti, garantând cele mai bune condiţii şi siguranţă deplină până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România transportă coletele pe traseul stabilit, respectându-le integritatea, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

La început de toamnă am poposit pe cele mai frumoase plaje ale Angliei. Suntem în staţiunea turistică maritimă din comitatul Dorset, Bournemouth – un oraş plin de spaţii verzi, grădini victoriene de un verde-crud, revigorant, şi veveriţe care te asaltează prietenoase din toate părţile. Este o aşezare veselă, deschisă şi luminoasă.

 

transport persoane Romania Anglia

 

Bournemouth are o vechime de peste 200 de ani, datând de la începutul sec. al XIX-lea, la origine fiind un sat de pescari. Localitatea a fost fondată în anul 1810 de către căpitanul Lawis Tregonwell şi s-a dezvoltat odată cu linia ferată introdusă în zonă, primind statutul de oraş în anul 1870. Centrul oraşului este format din clădiri în stil victorian, printre care distingem Biserica Sf. Petru, prima biserică din localitate, proiectată de arhitectul George Edmund Street şi finalizată în anul 1879. Tot aici se află şi Russell-Cotes-Art Gallery and Museum, amplasată într-o clădire construită în acelaşi stil victorian.

Mai putem semnala, pentru vizitatorii de toate vârstele, Acvariul (Oceanarium) din Bournemouth, unul dintre cele mai mari din Anglia, cu un tunel subacvatic impresionant.

Jurassic Coast, zonă de coastă formată din roci care datează de acum 180 milioane de ani, unde s-au descoperit fosile de dinozauri, se află în prezent pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, fiind un apreciat şi foarte vizitat obiectiv turistic natural.

Multe magazine, mici şi mari, precum Primark sau Marks and Spencer îţi captează atenţia cu multe mărfuri atractive, în special articole de vestimentaţie cu preţuri convenabile.

Cafenele, restaurante şi baruri îţi oferă la tot pasul meniuri variate, dar şi specifica mâncare englezească Fish and chips, fără de care nu se poate spune că ai vizitat Anglia.

O plimbare prin staţiune sau de-a lungul plajei, într-o zi însorită, îţi înfrumuseţează viaţa ! Sunteţi bine-veniţi !

Firma de transport persoane şi coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.