Transport persoane Seliste – Malchin, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Seliste – Malchin, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Seliste – Malchin, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Seliste – Malchin, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 14:30 din statie.

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Seliste – Malchin, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Malchin este un orășel din landul Mecklenburg – Pomerania de Vest. Prima atestare documentară datează din anul 1215, așezarea având denumirea ”Malekin”, variind până la Malchin în 1257. Drepturile de oraș au fost acordate de către prințul Nicolae I în anul 1236, dar zidurile sale de protecție nu au apărut decât în secolele XIV-XV. Secolele XVII-XVIII au fost nefaste pentru oraș, locuitorii fiind decimați de foamete, ciumă și războaie. Veacul următor a adus mai multă bunăstare și strălucire orașului, noi clădiri civice ridicându-se printre cele distruse de vicisitudini: biserica nouă – 1835, spitalul – 1833, primăria nouă – 1842, hotelul gării – 1880, locuințe, precum și: portul nou – 1862, fabrica de zahăr – 1882, oficiul poștal – 1886, dar și racordarea la rețeaua feroviară – 1864, alimentarea centrală cu apă – 1903, extinderea sistemului de canalizare stradală.

Dintre clădirile orașului vechi, câteva, deși refăcute în zilele noastre, păstrează amintirea vremurilor trecute și prin comorile de artă deținute, constituindu-se într-o prețioasă moștenire istorică și arhitectonică, atrăgând mulți vizitatori:

Biserica Sf. Ioan, construită din cărămidă roșie în stil gotic, are la origini lăcașul romanic distrus în incendiul din anul 1397, ale cărui fundații au rămas intacte. Edificiul, inaugurat în anul 1440, are în interior picturi executate de Wilhelm Kruger pentru altar – 1824, amvon din lemn sculptat în stil renascentist de către Hans Bockler -1571, statui ale celor 4 evangheliști în nișe, precum și crucea triumfală -1400 și epitafurile din 1599 și 1676.

Primăria, construită pe locul unde existase clădirea din secolul al XIV-lea, păstrase crama gotică. Au urmat alte clădiri reconstruite în anii 1745, 1842, 1925-1927, după incendii. Sala Primăriei este decorată cu însemnele celor 72 de bresle.

Poarta de Piatră este o reconstrucție a clădirii originale din secolul al XIV-lea. Din voința marelui Duce Friedrich Franz III von Mecklenburg, poarta a fost refăcută în anul 1894, în stil neogotic, devenind o atracție turistică de succes.

Poarta lui Kalen este cea mai bine păstrată din cele 4 porți și a fost construită în secolul al XV-lea în stil gotic, din cărămizi, ca o poartă dublă. În anul 1837 a fost demolată parțial, apoi restaurată în anul 1900, fiind în prezent un obiectiv turistic foarte atractiv.

Turnul Fang a fost un turn de apărare ce datează din secolul al XV-lea, refăcut în stil renascentist în secolul al XVI-lea. Construcția are 6 etaje și 35 m în înălțime. Cândva a fost utilizat și ca închisoare.

Malchin este un oraș interesant, atractiv și prietenos. Sunteți bine-veniți!

Transport persoane Romania Germania de la adresa.

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Bilet autocar Romania Germania

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.