Transport persoane Selimber – Swindon, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Selimber – Swindon, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Selimber – Swindon, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Selimber – Swindon, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 16:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internaţional de persoane şi coletărie Danytur asigură transmiterea coletelor dv. pe ruta România-Anglia şi retur, dispune de vehicule moderne şi conducători auto profesionişti, garantând cele mai bune condiţii şi siguranţă deplină până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România transportă coletele pe traseul stabilit, respectându-le integritatea, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Şi iată-ne poposind în ţinutul Wiltshire din Anglia de Sud-Vest ! O zonă plină de parcuri şi grădini, rezervaţii naturale şi lacuri bogate în peşti. Aşezarea a fost menţionată în Cartea Domesday (1086) cu numele Suindune. Swindon a fost un târguşor cu piaţă până în anul 1848. Cu începerea construcţiei canalelor Wilts şi Berks în 1810 şi Wilts de Nord în 1819, activitatea de comerţ s-a intensificat şi localitatea s-a dezvoltat. Între anii 1841-1842 a apărut şi satul feroviar creat pentru lucrătorii destinaţi întreţinerii locomotivelor. În a doua jumătate a sec. al XIX-lea, noul oraş Swindon s-a dezvoltat în jurul liniei ferate principale Londra-Bristol, iar în anul 1900, oraşul vechi Swindon s-a unit cu cel nou formând un singur oraş.

 

transport persoane Romania Anglia

 

Câteva obiective turistice ne vor face o imagine despre istoria ţinutului şi a oraşului Swindon:

Lydiard Park este un parc de ţară aflat în jurul conacului Lydiard House, iniţial deţinut de vicontele Bolingbroke. Lydiard Tregoze este menţionat în cartea Domesday (1086) şi a fost deţinut de familia Tregoze între anii 1189-1300. În anul 1259, Henry III i-a dat lui Robert Tregoze o licenţă regală pentru a crea un parc cu cerbi în împrejurimi. Între anii 1300-1348, Lydiard a fost deţinut de familia Grandison, apoi de Beauchamps, iar în anul 1420 a ajuns prin moştenire la fam. St. John, care l-a deţinut până al Al Doilea Război Mondial. În sec. al XVII-lea au fost înlăturate elementele medievale din arhitectura clădirii, iar între anii 1742-1743 s-a făcut o remodelare în stil palladian. După restaurarea din anul 2005 a fost deschis publicului, parcul oferind posibilităţi de recreere, plimbare, picnic şi desfăşurării evenimentelor mai deosebite.

Parcul acvatic Cotswold este cel mai mare sistem de lacuri din Marea Britanie, o zonă semnificativă pentru fauna sălbatică, mai ales pentru păsările de iarnă. Zona lacului oferă posibilitatea desfăşurării unei mari varietăţi de activităţi recreative, navigaţie şi pescuit.

Galeria de Artă din Swindon deţine o colecţie de artă britanică din sec. XX, donată în anul 1944 de H.J.P. Bomford.

Muzeul Swindon deţine de asemenea o bogată colecţie de opere ale artiştilor britanici din sec. XIX-XX: Ben Nicholson, Henry Moore, Lucian Freud, Graham Sutherland, L.S. Lowry, Paul Nash, Steven Pippin, Terry Frost, Roger Hilton, Tony Bevan, Ivon Hitchens, Lisa Milroy, David Leach ş.a. Colecţia mai include fotografii şi ceramică de studio.

Muzeul Computerelor este dedicat istoriei calculatoarelor şi deţine exemplare din perioada timpurie, fiind un depozit de informaţii pentru istorici, colecţionari şi mass-media.

Richard Jefferies Museum (sec. XIX) este dedicat acestui prozator englez care descrie în opera sa peisajele şi viaţa rurală. Colecţia documentară conţine memorii familiale, materiale de arhivă, operele scriitorului şi o selecţie de cărţi pentru vânzare.

Queens Park este un parc public din centrul oraşului, având cam 12 ha, cu o diversitate de copaci ornamentali, arbuşti şi un lac de 2 ha. Este un parc memorial dedicat eroilor celui de Al Doilea Război Mondial şi a fost inaugurat de prinţesa Elisabeta la 15 nov. 1950. Este foarte plăcută o vizită într-un astfel de oraş !

Firma de transport persoane şi coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.