Transport persoane Sebes – Preston, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Sebes – Preston, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Sebes – Preston, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Sebes – Preston, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 16:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internaţional de persoane şi coletărie Danytur asigură transmiterea coletelor dv. pe ruta România-Anglia şi retur, dispune de vehicule moderne şi conducători auto profesionişti, garantând cele mai bune condiţii şi siguranţă deplină până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România transportă coletele pe traseul stabilit, respectându-le integritatea, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Străbătând autostrăzile comitatului Lancashire din Anglia de Est, am poposit pentru scurt timp în oraşul Preston, mai puţin cunoscut nouă, dar recunoscut în general ca una dintre aşezările păstrătoare ale culorii şi spiritului local.

 

transport persoane Romania Anglia

 

Oraşul exista încă de pe vremea Imperiului Roman, aflându-se pe ruta unui drum important care străbătea ţinuturile ocupate. În Evul Mediu s-au dezvoltat mult meşteşugurile şi comerţul, oraşul primind titlul de “Guild Merchant” în anul 1179, când a fost recunoscut ca oraş-târg. În sec. al XIII-lea s-a dezvoltat industria textilă, apoi alte ramuri industriale, care au dispărut în cursul sec. XX. Câteva obiective turistice, reprezentate de edificii religioase, dar şi de Muzeul Local Harris, atrag atenţia.

Biserica romano-catolică St. Walburge’s a fost construită în stil gotic, în sec. al XIX-lea, de către arhitectul Joseph Hansom. Are un turn înalt, al treilea ca mărime în Marea Britanie, fiind sediul Episcopiei Catolice din anul 2007. Biserica este dedicată Sf. Walburga, născută în anul 710, fiica Sf. Richard Pilgrim. A fost canonizată la 1 mai 870 de către Papa Adrian II.

Minster St. John a fost de la început biserica parohială în Preston. Informaţii despre existenţa sa datează din anul 1094. A fost înlocuită în sec. al XVI-lea cu o altă biserică, dedicată în anul 1591 Sf. Ioan Botezătorul. Între anii 1853-1855, aceeaşi biserică a fost demolată şi reconstruită din gresie cioplită, cu adăugiri ulterioare. În anul 2003, localitatea Preston a primit statutul de oraş, biserica fiind redenumită Minster Saint John.

Muzeul Local Harris deţine colecţii valoroase dedicate arheologiei şi istoriei locale. Colecţia de artă cuprinde opere ale artiştilor: Stanley Spencer, Lucian Freud, Ivon Hitchens ş.a. Tot în acest muzeu se află cea mai mare colecţie de sticle din Marea Britanie.

Sunteţi bine-veniţi să vizitaţi acest interesant oraş !

Firma de transport persoane şi coletărie Danytur distribuie biletele de autocar de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.