Transport persoane Sebes – Geretsried, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Sebes – Geretsried, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Sebes – Geretsried, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Sebes – Geretsried, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi din statie la ora 15:00.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne, sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Sebes – Geretsried, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Geretsried este cel mai tânăr oraș din landul Bavaria Superioară, situat între râurile Loisach și Isar. Cu numele Gerratsried, așezarea a fost menționată prima oară într-un document din anul 1083, fiind formată dintr-un grup de ferme situate în jurul unei biserici. Această situație s-a perpetuat până la începutul secolului al XIX-lea, între anii 1820-1915 funcționând în localitate un centru de echitație și instruire militară a cailor pentru cavalerie. În perioada celui de-al Doilea Război Mondial orașul Geretsried a găzduit două fabrici de muniție. Declarat municipiu în 1950, a primit statutul de oraș abia în anul 1970.

Cea mai veche clădire din oraș a rămas Biserica Sf. Nicolae, consacrată în anul 1722. Aceasta a fost menționată pentru prima dată în Matricula Conradia din anul 1315. Degradată în secolul al XVIII-lea, a fost reconstruită în stil neobaroc, având altarul Sf. Nicolae pictat în anul 1858 de către artistul Anton Eder, fiind încadrat în medalioane cu imaginea a 14 sfinți ajutători. Altarul principal, cu un medalion dublu, înfățișează pe Sf. Emmeram și Sf. Magdalena, având deasupra monograma lui Iisus Hristos. A fost restaurată în anul 1990 și declarată monument istoric. Este folosită în prezent pentru sărbătorirea nunților, botezurilor, a unor evenimente mai importante, dar și pentru serviciul religios în ziua Sf. Nicolae.

Muzeul de Istorie, organizat în anul 1999 în incinta Primăriei, a primit propriul local în 2013. Colecțiile sale ilustrează istoria locală, precum și cultura tradițională a locuitorilor proveniți din alte zone. Calea istoriei este un traseu ce trece prin Geretsried și folosește plăci din metal pentru a descrie istoria orașului.

În timpul verii, pădurea din apropierea orașului oferă multe distracții, trasee amenajate numeroase facilitează drumeții plăcute. Lacul Starnberg este atractiv atât pentru sportivii amatori de înot, scufundări și navigație, cât și pentru vânători. Toboganele și locurile de joacă sunt pline de copii. Chiar și în sezonul de iarnă sunt deschise traseele speciale pentru schi fond și excursii în Blomberg și Brauneck. Sunteți bine-veniți !

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele pentru autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.