Transport persoane Sebes – Birmingham, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Sebes – Birmingham, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Sebes – Birmingham, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Sebes – Birmingham, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 17:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe ruta România-Anglia și Anglia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Dorința de a vizita al doilea mare oraș al Marii Britanii, Birmingham, ne-a oferit bucuria cunoașterii unui puternic centru industrial, comercial și cultural, cu multe obiective turistice artistice atractive, magazine și clădiri ce îmbină în mod armonios diverse stiluri arhitectonice.

Ne-am oprit în Piața Victoriei, considerată centrul orașului, străjuită de clădiri impozante și decorată cu frumoase grupuri statuare: The River, fântâna creată de Dhruva Mistry, o minunată operă sculpturală din 1994; Iron Man, creația lui Antony Gormley, donată orașului în anul 1993 de către Banca de Economii, cu sediul în zonă; statuia reginei Victoria, creată în anul 1901 de către Thomas Brock și refăcută în bronz, în anul 1951, de către William Bloye.

 

transport-persoane-Romania-Anglia-Birmingham

 

Casa Consiliului Local, aflată în Piața Victoriei, a fost construită între anii 1874-1879 și mărită între anii 1881-1885 de către arhitectul Yeoville Thomason, fiind adăugate Muzeul și Galeriile de Artă. O nouă intervenție a arh. Ashley&Newman a avut loc între anii 1911-1919, când s-a realizat o extindere prin construcția unui bloc alăturat. Ceasul și turnul sunt cunoscute local cu numele Big Brum. Balconul primului etaj este utilizat pentru discursuri publice.

Sala de concerte din Piața Victoriei a fost creată pentru găzduirea Festivalului Trienal de Muzică, ce datează din anul 1784. În prezent este utilizată pentru concerte de muzică rock, pop, clasic, orgă și alte evenimente culturale.

Catedrala anglicană Sf. Philip, construită în stil baroc între anii 1711-1715, după proiectul lui Thomas Archer, a fost între 1715-1905 o biserică simplă, cu o înfățișare sobră și elegantă. Abia în anul 1905 a fost ridicată la rang de catedrală.

Planetariumul Thinktank este primul planetarium digital construit în Marea Britanie și deschis în anul 2005. Aici pot fi vizualizate stelele, planetele necunoscute, adâncurile oceanelor sau pot fi activate programe de călătorie simulată prin corpul uman ș.a. Un spectacol atractiv pentru orice vârstă ! Sunteți invitați !

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.