Transport persoane Saveni – Birmingham, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Saveni – Birmingham, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Saveni – Birmingham, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Saveni – Birmingham, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 06:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe ruta România-Anglia și Anglia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Anglia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Continuând vizita noastră prin orașul Birmingham, ne-am oprit în Piața Chamberlain, aflată în centrul orașului, pentru a admira statuile lui James Watt și Joseph Priestley. Pe treptele în amfiteatru, ce duc spre bibliotecă, se organizează anual Târgul de Meșteșugari de Crăciun, 3 nov. – 23 dec., unde sunt expuse o varietate de produse care sunt astfel apreciate de public și valorificate.

Catedrala Sf. Chad, o altă atracție turistică deosebit de apreciată, este o capodoperă arhitecturală finalizată în anul 1841 la ordinul lui Augustus Welby Pugin și dedicată Sf. Chad din Mercia. Între anii 1841-1950 a fost o biserică catolică simplă, în 1950 fiind ridicată la rangul de catedrală.

 

transport-persoane-Romania-Anglia-Birmingham

 

Galeria Ikon promovează artiștii și operele de artă contemporană prin expoziții ce ilustrează toate formele de mass-media, pictură, sculptură, fotografie. Galeria a fost fondată de Angus Skene și artiștii: David Prentice, Sylvani Merilion, Jesse Bruton și Groves Robert. Există și programe care sprijină relațiile între artă, artiști și public, educația fiind pilonul principal, stimulându-se interesul public pentru înțelegerea artei contemporane.

Muzeul Aston Hall este găzduit într-o clădire construită în stil iacobin între anii 1618-1635, locuită din anul 1631 de Sir Thomas Holte. În anul 1817 a fost vândută lui James Watt jr. Funcționează în prezent ca muzeu, în interior existând piese de mobilier de colecție, tablouri și textile prețioase. O dată la 2 ani, este organizat un spectacol original cu ocazia Crăciunului, când sunt prezentate aspecte interesante din viața în secolul al XVII-lea.

Centrul Național al Vieții Marine sau Acvariul din Birmingham a fost deschis în anul 1996. Aici viețuiesc animale acvatice din Marea Roșie, Oceanul Pacific de Nord, Caraibe ș.a., mai ales copiii putându-se delecta cu imagini ale căluților de mare, ale broaștelor țestoase imense, caracatițelor sau diverșilor pești exotici. Senzație a făcut și deschiderea cinematografului 4D, numit Sensorama, care redă și diferitele mirosuri prezente în desfășurarea acțiunii filmului. Sunteți invitați la spectacol !

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.