Transport persoane Satu Mare – Norwich, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Satu Mare – Norwich, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Satu Mare – Norwich, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Satu Mare – Norwich, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 17:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internaţional de persoane şi coletărie Danytur asigură transmiterea coletelor dv. pe ruta România-Anglia şi retur, dispunând de vehicule moderne şi conducători auto profesionişti, garantează cele mai bune condiţii şi siguranţă deplină până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România transportă coletele pe traseul stabilit, respectându-le integritatea, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Continuăm plimbarea prin Norwich, propunându-ne să abordăm şi câteva dintre instituţiile culturale păstrătoare ale moştenirii istorice, ce reuşesc să ilustreze secole de evoluţie umană şi să ne bucure privirea cu preţioase comori de artă:

 

transport persoane Romania Anglia

 

Muzeul din Norwich deţine o bogată colecţie de exponate ce ilustrează prin galerii tematice istoria oraşului şi evoluţia sa de-a lungul timpului: “Viaţa în Norwich: Oraşul nostru 1900 – 1945”, “Viaţa în Norwich: Oraşul nostru din 1945”, “Al doilea oraş al Angliei” (Norwich în secolul al XVII-lea), “Made in Norwich”, “Industrios City” şi “Shoemakers” prezintă exponate legate de industria tesăturilor, încălţămintei, turnătoriilor de fier şi fabricarea de articole din metal ş.a.

Stranger’s Hall este una dintre cele mai vechi clădiri din Norwich – casă de negustori din sec. al XIV-lea, cu încăperi mobilate în stiluri din epoci diferite, costume, textile, obiecte casnice, jucării, jocuri şi cărţi pentru copii.

Muzeul Biedewell datează din sec. al XIV-lea şi fusese utilizat ca închisoare pentru femei, cerşetori şi vagabonzi, înfiinţată într-o casă a breslelor. Colecţiile sale ilustrează aspecte importante ale istoriei oraşului, ale mijloacelor de trai, precum şi tehnici din industria de ţesături.

Dragon Hall a fost o casă a breslelor în perioada medievală, situată în apropierea râului Wensum. Sala Mare a fost construită între anii 1427-1430, dar cripta şi alte zone sunt mai vechi, unele urme mergând până la 1000 de ani în urmă. Clădirea a fost construită de negustorul Robert Toppe ca sediu comercial de reprezentanţă. Acoperişul avea un dragon sculptat, care a dat numele clădirii. A fost folosită în diverse scopuri de-a lungul timpului, iar în anul 2006 a fost restaurată şi transformată în muzeu, cu sală pentru desfăşurarea evenimentelor culturale sau comunitare. Face parte din patrimoniul cultural al oraşului Norwich.

Muzeul Colman funcţionează în clădirea Royal Arcade, fiind o imitaţie a magazinelor victoriene, cu elemente care ilustrează producţia de muştar din oraş şi afişe clasice de branduri de la înfiinţare. După preluarea de către Norwich Heritage, Colman’s funcţionează atât ca magazin, cât şi ca obiectiv turistic. Sunt prezentate numeroase varietăţi de muştar, boabe, pudră şi produsul finit, acestea putând fi degustate sau achiziţionate.

Cartierul Elm Hill este un culoar istoric din Norwich, cu multe clădiri ce datează din perioada Tudor. Datorită aspectului său este folosit ca platou de filmare pentru filme istorice. Deşi foarte puţine clădiri din această stradă sunt anterioare anului 1507, data incendiului devastator, există dovezi referitoare la existenţa sa din anul 1200. În timpul sec. XV-XVI, Elm Hill şi râul Wensum au fost artere comerciale importante pentru Norwich.

Un oraş interesant şi atractiv ce merită vizitat !

Firma de transport persoane şi colete Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (https//danytur.ro).

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Dantur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.