Transport persoane Satu Mare – Memmingen, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Satu Mare – Memmingen, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Satu Mare – Memmingen, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Satu Mare – Memmingen, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi din statie la ora 17:00.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video de facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Satu Mare – Memmingen, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Memmingen este un oraș din landul Bavaria, pe râul Iller, plăcut și atractiv prin încărcătura sa istorică. Originile sale merg până în epoca romană, la micul oraș militar numit Cassiliacum. În secolul al V-lea ținutul a fost ocupat de alemani, dar în secolul al VII-lea exista aici deja un palat al regilor franci. Situat la intersecția unor drumuri comerciale, așezarea, numită în Evul Mediu Mammingin, a devenit un centru comercial cunoscut. În anul 1158, ducele Welf VI a fondat orașul Memmingen, care în 1286 a devenit oraș imperial liber. Una dintre primele așezări ale antoniților în Imperiu a fost la Memmingen, împăratul Friedrich II permițând acestora în anul 1214 așezarea pe pământ german. Biserica construită de aceștia a fost finalizată la sfârșitul secolului al XIV-lea și predată în anul 1562 orașului. Muzeul Antoniter, fondat în 1996, este dedicat istoriei și activității Ordinului Sf. Antonie.

La sfârșitul secolului al XVIII-lea activitatea locuitorilor era axată pe tutun, lână, bumbac, piele și fier. Din secolul al XIX-lea, Memmingen a devenit parte din Bavaria, economia sa dezvoltându-se mai mult.

Orașul vechi este unul dintre cele mai bine conservate din Germania, având castele, palate, clădiri realizate în diverse stiluri și fortificații. Istoria sa este bine prezentată prin colecțiile Muzeului Orașului de la Hermannsbau. Printre clădirile mai vechi din ținut, Biserica evanghelică Frauenkirche, cu arhitectura sa deosebită, a fost menționată deja în anul 1258, dar totuși nu este prima din localitate, descoperirile arheologice evidențiind urme ale unor lăcașuri religioase mai vechi. Sunt cunoscute valoroasele fresce din secolele XV-XVI, foarte bine conservate.

Biserica luterană Sf. Martin, una dintre cele mai vechi din nordul Bavariei, este un punct de reper al orașului. Turnul său are 65 m, fiind și cea mai înaltă clădire din oraș. Originile sale merg până în secolul al IX-lea. Biserica actuală a fost construită între anii 1325-1500 în stil gotic. În interior se află numeroase și valoroase opere de artă: sculpturi gotice târzii din secolul al XV-lea; picturi murale și în ulei, cele mai vechi fiind din prima jumătate a secolului al XV-lea; altar realizat în anul 1531 cu elemente gotice și renascentiste; picturi pe vitralii datând din anul 1894, dar și picturi de sticlă gotice și renascentiste; clopot datând din anul 1460.

Într-o plimbare prin piața medievală a orașului mai poți descoperi frumoasa clădire renascentistă a Primăriei, casa pictată Steuerhaus, Mănăstirea barocă Kreuzherren și Kramerzunft (Kramer Guild sau Casa celor 12 articole, datând din secolul al XV-lea, proprietatea artistului Ivo Strigel între anii 1462-1478, iar din 1479 aparținând lui Kramerzunft. Clădirea mai este importantă și ca monument istoric, aici întocmindu-se primul proiect al drepturilor omului și libertăților civile de pe continent). A fost renovată în secolul XXI, în anul 2008 fiindu-i acordată Medalia de protecție a monumentelor din Bavaria. Și încă mai sunt multe de văzut! Sunteți bine-veniți!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele pentru autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conectate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.