Transport persoane Satu Mare – Liverpool, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Satu Mare – Liverpool, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Satu Mare – Liverpool, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Satu Mare – Liverpool, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 17:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe ruta România-Anglia și Anglia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Anglia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

 

transport-persoane-Romania-Anglia-Liverpool

 

Popasul de astăzi ne-a făcut cunoscut al doilea mare oraș al Angliei, Liverpool, situat în comitatul Merseyside din regiunea North England. Așezarea a fost fondată în anul 1207 ca târg și a căpătat statutul de oraș abia în anul 1880. Orașul Liverpool este un puternic centru industrial, comercial și cultural, deținând peste 2500 de clădiri istorice, laice ori religioase, protejate de lege, și numărul cel mai mare de sculpturi din Anglia, atracții turistice de top, precum Docurile Albert, restaurate în anul 1980, cu multe restaurante elegante, baruri, magazine, muzee și galerii de artă.

Catedrala Anglicană din Liverpool este sediul Episcopiei Liverpool, fiind considerată printre cele mai mari din lume. A fost construită din gresie, în sec. al XX-lea, de către arhitecții Giles Gilbert Scott și Frederick Thomas, la inaugurarea sa, în anul 1978, participând și regina Elisabeta II. Aici sunt găzduite și o serie de evenimente și slujbe cu caracter special, concerte, expoziții, seminarii, conferințe și servicii comemorative.

Catedrala Metropolitană Romano-Catolică din Liverpool este o clădire modernă, cu o structură circulară din beton în exterior, și a fost construită între anii 1962-1967 de către arhitectul Frederick Gibberd. Pe laturile ușilor principale sunt mai multe reliefuri din fibră de sticlă, proiectate de William Mitchell, care reprezintă simboluri ale Evangheliștilor. Altarul este realizat din marmură albă, iar podeaua din marmură albă și gri, proiectată de David Atkins. Turnul are zone acoperite de vitralii proiectate de către John Pipar și Patrick Reyntiens în culorile galben, albastru și roșu, simbolizând Sf. Treime. Catedrala găzduiește Arhiepiscopia Liverpool și Arhiepiscopia Romano-Catolică din Liverpool.

Croxteth Hall, fostă proprietate a familiei Molyneux, a fost construită în jurul anului 1575 și extinsă în etape, devenind astfel o interesantă combinație de stiluri: Tudor, Georgian și Queen Anne. Fațada principală a fost construită în anul 1702. După decesul ultimului conte de Sefton, în anul 1972, aceasta, împreună cu parcul din jur, a intrat în patrimoniul orașului Liverpool, fiind deschisă publicului.

Muzeul de Istorie a formației Beatles este o atracție turistică de mare succes și a fost deschis în anul 1990, fiind situat în Albert Dock. În expozițiile prezentate se găsesc obiecte personale, care au aparținut membrilor formației, inclusiv instrumentele muzicale, fotografii și programe cu efecte speciale. Sunteți bine-veniți la vizionare !

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.