Transport persoane Saliste – Bad Berneck im Fichtelgebirge, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Saliste – Bad Berneck im Fichtelgebirge, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Saliste – Bad Berneck im Fichtelgebirge, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Saliste – Bad Berneck im Fichtelgebirge, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi din statie la ora 19:00.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiţie de peste un deceniu în transportul internaţional de persoane şi coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania şi retur, asigurând pasagerilor confort şi siguranţă până la destinaţie. Autocarele şi microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având şi aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională şi experienţă, au competenţa necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată şi securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanţele ivite pe parcurs.

Transport persoane Saliste – Bad Berneck im Fichtelgebirge, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Bad Berneck im Fichtelgebirge este un orăşel balnear din landul Bavaria, situat pe râul Mainul Alb, în Munţii Fichtelgebirge. Ţinutul a fost până în anul 1057 sub controlul familiei von Babenberg. Castelul Alt-Berneck – de fapt un turn medieval rezidenţial, astăzi monument istoric -, datează din secolul al XI-lea, fiind situat în zona unde s-a format oraşul Bad Berneck, în secolul al XII-lea nemaifiind locuit, fiind mutat în alt loc împreună cu aşezarea respectivă. În anii 1168 şi 1177, în Berneck apare menţionat un castel construit de Ulrich II von Walporte din Berneck, pe fundaţiile Mănăstirii Bamberger. A fost înregistrat ca oraş în anul 1357, în 1358 fiind înfiinţată şi Parohia Berneck. După un incendiu uriaş din anul 1431 şi războiul hussit din 1462, oraşul a fost reconstruit, apărând ulterior menţionat (1501) şi Castelul Hohenberneck sau Neuwallenrode. Veit von Wallenrode a primit în anul 1478 Castelul Walpotenburg, având obligaţia de a construi un nou castel, din piatră. Acesta fusese ridicat ulterior, între anii 1478-1491 în stil gotic, cu bastioane şi turn, dar vândut margrafului Friedrich II von Brandenburg-Kulmbach, care l-a folosit ca reşedinţă până în anul 1557.

În secolele XVII-XVIII, noi incendii de proporţii şi conflicte armate au produs mari distrugeri oraşului. A fost reconstruit, în 1830 înfiinţându-se şi primul centru spa, iar în 1886 făcându-se şi conexiunea la reţeaua feroviară. În anul 1930 s-au introdus curele Kneipp, dar centrul spa a fost recunoscut oficial abia în 1950.

Pe lângă curele Kneipp, oraşul mai oferă turiştilor multe posibilităţi de relaxare, distracţie şi chiar sport. Vara, parcul balnear frumos amenajat pune la dispoziţia turiştilor alei pentru plimbări romantice pe malul lacului, dar şi piste pentru biciclete, ruinele castelului medieval, dar şi castelul rusesc, minigolf şi grădina cu animale mici, loc de joacă pentru copii, piscină, spectacole muzicale şi excursii ghidate.

În timpul iernii, Fichtelgebirge oferă o gamă generoasă de activităţi de petrecere a timpului liber: drumeţii de iarnă, trasee de schi cu telescaune şi ascensoare, pârtii pentru săniuş ş.a. Sunteţi bine-veniţi!

Compania de transport internaţional de persoane şi coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele pentru autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.