Transport persoane Roznov – Plymouth, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Roznov – Plymouth, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Roznov – Plymouth, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Roznov – Plymouth, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 11:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe ruta România-Anglia și Anglia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Anglia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Continuându-ne drumul pe litoralul regiunii South West England, am poposit în orașul-port Plymouth din comitatul Devon.Ținutul a fost locuit din timpuri străvechi și, mult mai târziu, satul Sutton, fondat prin sec. al IX-lea, s-a dezvoltat și a prosperat ca port comercial, luând numele Plymouth, acesta fiind menționat pentru prima oară într-un document comercial din anul 1211. Dar înlocuirea oficială a numelui a fost realizată abia în anul 1440 prin carta acordată de regele Henric VI. La 12 nov. 1439, Plymouth a primit o cartă și din partea Parlamentului, la sfârșitul sec. al XIV-lea fiind construit și Castelul Plymouth, cu rol de protecție, orașul fiind fortificat în continuare și la începutul sec. al XVI-lea.

 

transport persoane Romania Anglia Plymouth

 

Din portul Plymouth plecau călători spre America și tot de aici sunt exportate minerale locale: staniu, cupru, var, argilă, arsen și, mai târziu, se fac importuri din America și Europa: porumb, grâu, orz, trestie de zahăr, guano, nitrat de sodiu și fosfat.

Orașul Plymouth de astăzi s-a format în anul 1914 prin unirea cu încă două ținuturi independente, primind în anul 1928 statutul de oraș, practicând mai departe construcția de nave și navigația.

Deși multe dintre clădirile centrului vechi nu mai există, turiștii se pot bucura să viziteze câteva obiective atractive și interesante, precum:

Palatul Saltram, reședință minunată din sec. al XVIII-lea, a fost construit pe vestigiile unui conac de la sfârșitul perioadei Tudor. Sălile decorate cu picturi de sir Joshua Reynolds, piese de mobilier originale, covor Axminster de mare valoare, săli cu tapet chinezesc original sau decorațiuni încântătoare din ipsos atrag mulți turiști dornici să-și bucure privirile cu astfel de frumuseți neprețuite realizate de artiștii unei epoci de mult apuse.

Citadela Regală a fost construită în stil baroc, în secolul al XVIII-lea, pentru protecția liniei de coastă a Angliei și încă funcționează ca o unitate militară.

Construcția Teatrului Regal a început sub conducerea lui George Street, numit atunci Theatre Royal, după vizita făcută de regele George III în anul 1789. John Foulston a construit încă o clădire în stil neoclasic între anii 1811-1813, noul Teatru Regal fiind inaugurat în anul 1813. Clădirea a fost renovată în anul 1879, ca urmare a unui incendiu, demolată în 1937 pentru a face loc noii clădiri a cinematografului, care a cedat o parte noului Theatre Royal Cinema. Teatrul Regal din prezent a fost construit între anii 1979-1982 și inaugurat de Principesa Margareta.

Acvarium-ul se află amplasat în zona centrală a portului, prezentând diferite medii acvatice cu o multitudine de specii marine, de la căluțul-de-mare la rechinii, care pot fi văzuți și în timp ce-și primesc hrana. Există și o secțiune denumită ”Explorocean”, unde poate fi observată tehnologia submarină cu demonstrații și tot felul de proceduri interactive sau spectacole la cinematograful tridimensional. Sunteți bine-veniți la vizionare !

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.