Transport persoane Roman – Norwich, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Roman – Norwich, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Roman – Norwich, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Roman – Norwich, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 09:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internaţional de persoane şi coletărie Danytur asigură transmiterea coletelor dv. pe ruta România-Anglia şi retur, dispunând de vehicule moderne şi conducători auto profesionişti, garantează cele mai bune condiţii şi siguranţă deplină până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România transportă coletele pe traseul stabilit, respectându-le integritatea, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Norwich, situat pe râul Wensum, în comitatul Norfolk, popasul nostru de astăzi, este un oraş frumos, unul dintre cele mai importante centre industriale, comerciale şi culturale din Anglia de Est.

 

transport persoane Romania Anglia

 

Ţinutul a fost locuit de romani, dar în jurul anului 450 anglo-saxonii s-au stabilit în această zonă, între sec. V-VII apărând aşezările numite Northwic şi Westwic. Între anii 924-939, Norwich era deja un oraş cu monetărie proprie. Cuvântul Norvic apare pe monedele din timpul regelui Athelstan. În jurul anului 1004, aici exista un centru comercial în curs de dezvoltare, perioadă în care a fost atacat de regele Danemarcei, Swein Forkbeard. În momentul cuceririi normande, oraşul Norwich era destul de dezvoltat, având 25 de biserici, economia sa bazându-se mai mult pe comerţul cu lâna oilor de Norfolk, stabilindu-şi relaţii comerciale şi cu alte ţări. În această perioadă se începe construirea unor edificii cu un rol important în istoria ţinutului, astăzi obiective turistice foarte vizitate:

Castelul Norwich este o fortăreaţă medievală construită după cucerirea normandă, la ordinul lui William Cuceritorul, între anii 1066-1075, devenit unicul său castel din Anglia de Est. Castelul este menţionat pentru prima dată în anul 1075, apoi în Cartea Domesday, în anul 1086. De-a lungul timpului au avut loc lucrări de renovare şi extindere, în anul 1887 fiind cumpărat de oraşul Norwich şi în 1894 transformat în muzeu. Colecţiile muzeale includ artă decorativă, costume, textile, bijuterii, sticlă, argintărie, precum şi o valoroasă colecţie de ceainice din ceramică, vestigii arheologice din zona Norfolk şi o secţie de istorie naturală ce deţine interesante diorame cu peisaje din Norfolk. Galeria de artă plastică deţine lucrări din sec. XVII-XX: picturi de acuarelă englezeşti, peisaje olandeze, picturi moderne britanice, precum şi colecţia artistului flamand Peter Tillemans. Două galerii prezintă expoziţii de artă, istorie şi cultură modernă.

Catedrala din Norwich, dedicată Sf. Treimi, a fost construită între anii 1096-1145, sub conducerea episcopului de Thetford, Herbert de Losingo, care a transformat-o în sediul Diecezei de Norwich. Turla catedralei avea 96 m în înălţime. A fost reconstruită în anul 1278 şi consacrată în prezenţa regelui Edward I.

Clădiri cu o încărcătură istorică puternică, actualmente făcând parte din patrimoniul cultural al oraşului Norwich. Merită vizitate!

Firma de transport persoane şi coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.