Transport persoane Reghin – Liverpool, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Reghin – Liverpool, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Reghin – Liverpool, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Reghin – Liverpool, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 17:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe ruta România-Anglia și Anglia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Anglia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Continuând plimbarea prin orașul Liverpool, ne-am oprit în fața unei frumoase clădiri din piatră, cu acoperiș din ardezie și o cupolă din plumb. Era Primăria orașului, construită între anii 1749-1754 după proiectul lui John Wood, cu o extindere realizată în 1785. Deasupra ferestrelor de la etajele superioare se văd panouri care susțin sculpturi, iar cupola înaltă deține 4 ceasuri, fiecare fiind sprijinit de un leu și un unicorn. Pe cupolă se află statuia Minervei, cu înălțimea de 3 m. În prezent, clădirea Primăriei este și obiectiv turistic, loc de desfășurare a unor evenimente deosebite, dar și loc de întâlnire a Consiliului Local Liverpool.

 

transport-persoane-Romania-Anglia-Liverpool

 

Clădirea Sf. George este o construcție în stil neoclasic, realizată în jurul anilor 1800 cu scopul de a găzdui festivaluri muzicale. Toată clădirea este înconjurată de coloane, iar în zona intrării se află amplasate statuile lui Benjamin Disraeli și Charles Bell Birch.

Galeriile de Artă și Muzeul Victoria sunt situate în Clădirea Victoria, construită în stil gotic din cărămidă roșie, în anul 1892. A fost proiectată de către arhitectul Alfred Waterhouse și face parte din patrimoniul cultural al Angliei. Muzeul găzduiește colecțiile de artă ale Universității din Liverpool, care datează din sec. al XVI-lea și până în sec. al XX-lea: argintărie, mobilier, ceramică, picturi, sculpturi, fosile sau specimene zoologice. Dintre artiștii reprezentați în colecții se evidențiază: Joseph Wright of Derby, J.M.W. Turner, Jacob Epstein, Lucian Freud, Elisabeth Frinck și John James Audubon.

Muzeul Lumii a fost deschis în anul 1853, colecțiile sale prezentând exponate din domeniile: arheologie, etnologie, istorie naturală și știință din întreaga lume, inclusiv rachete, telescoape, pietre de pe Lună și modele de sisteme solare. În expoziția ”Time” sunt prezentate modele de ceasuri fabricate în perioada 1500-1960. La acvariu și planetarium se pot vedea spectacole live, demonstrații, simulări și filme, unde micii turiști vor fi foarte încântați. Sunteți bine-veniți !

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.