Transport persoane Ramnicu Sarat – Portsmouth, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Ramnicu Sarat – Portsmouth, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Ramnicu Sarat – Portsmouth, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Ramnicu Sarat – Portsmouth, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 17:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe ruta România-Anglia și Anglia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Anglia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Popasul de astăzi ne-a adus pe litoralul regiunii South East England, în orașul Portsmouth, cunoscut ca important port militar, cu o industrie constructoare de nave foarte dezvoltată.

A fost locuit încă din epoca romană, dezvoltându-se ulterior ca un port naval important. Primul doc uscat a fost construit în anul 1495, din ordinul regelui Henric VII. Elisabeta I a început să dezvolte flota engleză, care a respins atacul Armadei spaniole în anul 1588. Până în sec. al XIX-lea, Portsmouth a fost unul dintre orașele puternic fortificate ale lumii și unul dintre cele mai mari porturi navale. HMNB Portsmouth este cel mai mare șantier naval pentru Royal Navy.

Portul Portsmouth este dominat de Turnul Spinnaker, înalt de 165 m, construit în cadrul centrului comercial Gunwharf Quays.

 

transport-persoane-Romania-Anglia-Portsmouth

 

Catedrala Anglicană Sf. Thomas este sediul episcopului de Portsmouth și biserică parohială a Sf. Thomas de Canterbury. Ajuns un obiectiv turistic foarte vizitat, catedrala este o clădire impozantă cu uși înalte din bronz, având un naos cu arcade uriașe și stâlpi imenși.

Castelul Southsea a fost construit pe malul mării în anul 1544. În timpul Războiului Civil Englez a fost ocupat, în sept. 1642, de către forțele parlamentare. În anul 1960 a fost preluat de către Consiliul Orașului, iar în 1967 a fost transformat în muzeu, aici existând și o interesantă colecție de tunuri. Castelul găzduiește și o seamă de evenimente private sau publice, printre care și târguri, concerte și festivaluri muzicale.

Muzeul Naval Regal, împreună cu o impresionantă colecție de nave istorice, este inclus în Șantierul naval istoric din Portsmouth. Acesta deține o colecție interesantă de statui care împodobeau provele navelor, exponate despre Nelson și bătălia de la Trafalgar, picturi și suvenire ce ilustrează istoria maritimă din sec. al IX-lea și până în zilele noastre.

Muzeul Naval de Armament este un muzeu de război naval, amplasat în clădiri istorice aparținătoare de Royal Navy, construite în sec. al XVIII-lea. Acesta prezintă dezvoltarea armamentului naval din sec. al XVIII-lea și până în sec. al XX-lea: arme de calibru mic, tunuri și puști, muniție și proiectile, mine, torpile, rachete și chiar o bombă atomică. De asemenea, este relatată și povestea celor care au contribuit la producerea și mânuirea acestui armament: proiectanți, producători, marinari și chiar lucrători femei. Atmosfera este înviorată prin efectele audio-vizuale, scenarii și materiale interactive pe calculator. Sunteți bine-veniți să-l vizitați, impresia este foarte puternică !

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.