Transport persoane Ramnicu Sarat – Dusseldorf, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Ramnicu Sarat – Dusseldorf, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Ramnicu Sarat – Dusseldorf, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Ramnicu Sarat – Dusseldorf, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 12:30 din statie.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce favorizează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Ramnicu Sarat – Dusseldorf, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Dusseldorf, capitala landului Renania de Nord-Westfalia, situată pe malurile Rinului, este unul dintre cele mai frumoase orașe ale Germaniei. La origine un mic sat pescăresc cu numele Dussel, a fost menționat pentru prima oară în anul 1135 și atestat documentar ca oraș fortificat în 1288.

Orașul s-a dezvoltat de-a lungul secolelor, devenind un important centru industrial, politic și cultural, cu o economie susținută de transporturi, industria cauciucului, rafinării, finanțe, internet, mari companii avându-și sediile în localitate: METRO, Uniper, Henkel, WestLB, Rheinmetall, Peek&Cloppenburg, Trivago ș.a. Multe târguri comerciale internaționale de marcă ce se desfășoară aici au devenit deja tradiționale: ProWein (prod. de vinuri), K (prod. de plastic și cauciuc), Interpack (la 3 ani; ambalaje și utilaje pentru prod. de cofetărie), Euroshop (târg de prod. comerciale și marketing), Drupa (ind. tipografică), CPD (târg internațional de modă), GDS (târg internațional de încălțăminte) ș.a., încurajând mult și turismul.

Una dintre valoroasele clădiri vechi ale orașului, declarată deja monument istoric, este Castelul Kalkum, reședința nobiliară a cavalerilor von Kalkum, construit în secolul al XII-lea pe ruinele unei cetăți medievale, așezarea dezvoltându-se ulterior în jurul acestuia. A devenit proprietatea von Winkelhausen în secolul al XV-lea. Două secole mai târziu a fost transformat într-un frumos castel baroc, iar între anii 1808-1814 a fost refăcut în stil neoclasic de către arhitectul G.P. Leydel. Interiorul a fost pictat de către Ludwig Pose, iar parcul a fost amenajat în stil englezesc. Între anii 1954-1966 a fost restaurat, mobilierul de la parter, picturile originale de pe pereți și tavan refăcute, la fel și fațadele. Temporar aici au funcționat arhivele de stat ale ținutului.

Biserica Sf. Lambert, o frumoasă clădire gotică construită în secolul al XIV-lea, dar cu origini într-un lăcaș de cult din secolul al XII-lea, este printre cele mai vechi din Dusseldorf și un recunoscut simbol al orașului istoric. Aici se află mormântul renascentist al ducelui Wilhelm V von Julich-Kleve-Berg, zis și cel Bogat (d. 1592), un prețios chivot realizat în stil gotic târziu și un frumos altar argintiu dăruit de ducele Philipp Wilhelm von Julich-Berg în anul 1665. A fost refăcută în secolele al XVII-lea și al XIX-lea.

Clădirea Primăriei Vechi din Dusseldorf a fost construită între anii 1570-1573 în Marktplatz, în apropiere aflându-se și statuia ecvestră a electorului palatin Johann Wilhelm II (d. 1216).

Biserica Sf. Andrei este o clădire realizată în stil baroc timpuriu între anii 1622-1929. În mausoleul proiectat de arhitectul venețian Simone del Sarto se află mormântul electorului palatin Johann Wilhelm II, zis și Jan Wellem.

Castelul Jagarhof a fost construit în stil baroc între anii 1752-1763 la ordinul electorului palatin Karl Theodor von Julich și renovat la începutul secolului al XIX-lea pentru a primi vizita împăratului Napoleon Bonaparte și a soției lui, Marie-Louise. O perioadă a fost și reședința familiei Hohenzollern, în anul 1909 ajungând în posesia orașului Dusseldorf, renovat și transformat în muzeu. Muzeul Goethe deține o colecție valoroasă de manuscrise originale, ediții princeps, scrisori personale și alte obiecte, care prezintă viața și activitatea marelui scriitor.

Conacul Benrath este o clădire rococo construită între anii 1755-1770 pentru electorul palatin Karl Theodor von Julich. În incintă sunt găzduite în prezent Muzeul de Artă Europeană Garden și Muzeul de Istorie Naturală. Ocazional sunt prezentate expoziții temporare și concerte.

Transport persoane Romania Germania de la adresa.

O clădire mai deosebită este și Turnul Rin pentru telecomunicații, cea mai înaltă construcție din oraș, ridicată între anii 1978-1982 și având 240,50 m în înălțime. De pe terasa restaurantului rotativ priveliștea este minunată. Sunteți bine-veniți!

Bilet autocar Romania Germania

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele pentru autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.