Transport persoane Radauti – Ferrara, Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Radauti – Ferrara, Romania – Italia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Radauti – Ferrara, Romania – Italia cu autocar, microbuz

Transport Radauti – Ferrara, Romania – Italia in fiecare zi de la ora * 06:30 din statie.

Cu Danytur prin Italia ! Firma de transport internaţional de persoane Danytur asigură transmiterea coletelor dv. pe ruta România-Italia şi retur, dispunând de vehicule moderne şi conducători auto profesionişti, garantează cele mai bune condiţii şi siguranţă deplină până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România transportă coletele pe traseul stabilit, respectându-le integritatea, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Oraşul de destinaţie, Ferrara, situat pe râul Po, în regiunea Emilia-Romagna din nordul Italiei, oferă o imagine plăcută cu structura sa urbanistică renascentistă, realizată de familia guvernatoare Este în secolele XIV-XVI, deplin armonizată cu elementele moderne din contemporaneitate. Aceasta deja figurează din anul 1995 pe lista Patrimoniului Mondial Cultural UNESCO.

 

transport persoane Romania Italia

 

Palazzo Municipale, construit în sec. al XIII-lea, cu arcade exterioare gotice şi decoraţiuni interioare baroce realizate în sec. al XVIII-lea, are un turn-clopotniţă clădit în stil renascentist între anii 1411-1453, ce atrage numeroşi turişti.

Catedrala San Giorgio are o frumoasă faţadă realizată în stil romanic cu elemente gotice, construită între anii 1115-1135, o înfăţişare splendidă cu exteriorul său din marmură albă, cu arcade mici, loggii, statui şi basoreliefuri.Turnul-clopotniţă, din marmură albă şi roz, a fost construit de Leon Battista Alberti între anii 1451-1493. În contrast, interiorul este sobru şi întunecos, găzduind statuile de bronz: “Răstignirea” de Niccolo Baroncelli, San Giorgio şi San Maurelius de Domenico di Paris (sec. XV) şi un mucenic al Sf. Laurenţiu de Guercino (sec. XVII).

Muzeul Catedralei deţine un tezaur de tapiserii preţioase, manuscrise ilustrate, basoreliefuri în stil romanic, panouri pictate de Cosme Tura înfăţişând pe “Sfântul Gheorghe şi Dragonul”, “Buna Vestire” şi o “Madona” (1408) a sculptorului sienez Jacopo della Quercia.

Palazzo Ludovico il Moro, din sec. al XV-lea, neterminat, găzduieşte actualmente Muzeul Naţional di Spina.

Palazzo Schifanoia, început în anul 1385 ca reşedinţă de vară a familiei Este, a devenit cunoscut pentru stucaturile din Sala dei Stucchi (1470), pentru Salone dei Mesi (1460-1471), decorat de Francesco del Cossa cu fresce conţinând scene alegorice ce reprezentă lunile anului.

Castello Estense, reşedinţa familiei Este, a cărui construcţie a început în anul 1385, este o fortăreaţă medievală cu turnuri, poduri cu lanţ şi şanţuri. A găzduit mulţi scriitori şi artişti, precum: T. Tasso, Petrarca, L. Ariosto, Cosme Tura, Francesco del Cossa, Lorenzo Costa, Ercole de Roberti ş.a.

O plimbare prin Ferrara este minunată ! Sunteţi bine-veniţi !

Firma de transport persoane Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.