Transport persoane Piatra Neamt – Plzen, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Piatra Neamt – Plzen, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Piatra Neamt – Plzen, Romania – Cehia cu autocar, microbuz

Transport persoane Piatra Neamt – Plzen, Romania – Cehia cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 10:30 din statie.

Cu Danytur prin Cehia ! Firma internațională de transport persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Cehia și Cehia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Cehia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Continuându-ne plimbarea prin orașul Plzen, am ajuns în Piața Republicii, situată în centrul vechi, reprezentativă prin dimensiunile sale impresionante atât pentru Cehia, cât și pentru întreaga Europă, fiind creată în Evul Mediu, prin secolul al XIII-lea, când se folosea pavajul din lemn, acesta fiind înlocuit cu piatră în anul 1859, cu asfalt în secolul XX și din nou cu piatră între anii 2005-2007. Clădirile din jurul pieții sunt realizate în stil gotic și renascentist, în partea estică existând încă zidurile medievale. Dintre acestea se remarcă Catedrala Sf. Bartolomeu, Vechea Primărie și Coloana Ciumei Sf. Maria.

 

transport persoane Cehia Romania

 

Catedrala Sf. Bartolomeu a fost construită în stil gotic în secolul al XIII-lea, având un turn cu înălțimea de 102 m, cel mai înalt din Cehia. Biserica Sf. Bartolomeu a fost construită începând cu anul 1295 și finalizată la sfârșitul secolului al XVI-lea, primind statutul de catedrală în anul 1993. În interior, amplasată în altarul principal, se află statuia Fecioarei Maria, realizată în anul 1390 și devenită loc de pelerinaj.

Clădirea Vechii Primării din Plzen a fost construită în stil renascentist între anii 1554-1559, după proiectul arhitectului italian Giovanni de Statia.

Coloana Ciumei Sf. Maria, monument ridicat în amintirea epidemiilor de ciumă din oraș, a fost construit în anul 1681, având în vârf o replică în stil baroc a Fecioarei Maria, originalul statuii aflându-se în altarul principal al Catedralei Sf. Bartolomeu.

Biserica Sf. Ana din Plzen este o biserică realizată în stil baroc, construită după un proiect al arhitectului Jakub Auguston și finalizată în anul 1735. Acesta este înmormântat în cripta bisericii. Interiorul este minunat decorat cu splendide fresce. Sunteți bine-veniți să vizitați acest frumos lăcaș de cult !

Firma internațională de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


One thought on “Transport persoane Piatra Neamt – Plzen, Romania – Cehia cu autocar, microbuz”

  1. Darandoi ioan says:

    Am nevoie urgent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.