Transport persoane Piatra Neamt – Northampton, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Piatra Neamt – Northampton, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Piatra Neamt – Northampton, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Piatra Neamt – Northampton, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 11:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe ruta România-Anglia și Anglia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Anglia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Străbătând autostrăzile comitatului Northampshire, din regiunea East Midlands, ne-am oprit pentru un popas în orașul Northampton și am rămas încântați de atmosfera plină de farmec a centrului vechi, devenit în ultimii ani o atracție turistică datorită piețelor medievale, castelelor și muzeelor interesante, dar și magazinelor de calitate cu prețuri convenabile.Te întâmpină la tot pasul clădiri cu o arhitectură patinată a unor secole de mult apuse, dar foarte atractive, parcuri minunate și biserici care intimidează prin frumusețea dar și vechimea lor.

Casa istorică Althorp, cu vârsta venerabilă de 500 de ani, constituia căminul familiei Spencer. A fost transformată de Earl Spencer într-o expoziție dedicată Dianei, fosta Prințesă de Wales, și deschisă pentru public.

 

transport-persoane-Romania-Anglia-Northampton

 

Castelul Ashby, la origine un conac, a fost reconstruit de Walter Langton, episcop de Coventry, în anul 1306. Reconstrucția din anul 1574 s-a datorat lui Henry, baron de Compton și a fost continuată de fiul său. Castelul a fost vizitat de regina Elisabeta I în anul 1600 și de regele William III, în anul 1695, care a sugerat și construcția unor șosele de acces. În sec. al XVIII-lea au fost aduse modificări clădirii în stilul palladian, iar în secolul următor au fost făcute noi modificări după planurile arhitecților sir Digby Watt (în anul 1860) și E.W. Godwin (1867). Un proces de amplă redecorare a avut loc spre sfârșitul sec. al XIX-lea, efectuat de Thomas Graham Jackson. Castelul nu este deschis pentru public, dar poate fi vizitat la cerere.

Biserica Tuturor Sfinților a fost construită de Simon de Senlis. După incendiul din anul 1675, biserica a fost reconstruită sub conducerea arhitectului Henry Bell, turnul medieval rămas intact fiind încorporat. Biserica a fost sfințită în anul 1680. În anul 1701 s-a mai adăugat un portic mare în capătul vestic, în fața pronaosului, iar în 1712, o statuie a lui Carol II îmbrăcat în tunică romană, realizată de John Hunt, a fost ridicată deasupra porticului.

Mănăstirea Dalapre sau Mănăstirea Sf. Maria de la Pre este un conac construit în stil neoclasic pe rămășițele unei foste mănăstiri. A funcționat încă din anul 1145, fondator fiind Simon de Senlis, conte de Huntington și Northampton. În sec. XVI-XVIII au avut loc ample lucrări de reconstrucție, astăzi clădirile făcând parte din patrimoniu. Sediul este deschis pentru public și evenimente private. Un monument, existent încă din sec. al XIII-lea, este Crucea lui Eleanor, o capodoperă arhitectonică formată dintr- un turn octogonal sculptat cu statui din piatră, realizarea sa începând cu anul 1291.

Woburn Safari Park este un parc-rezervație minunat, segmentat în mai multe zone: savană, pădure africană, casa elefanților, casa girafelor și casa antilopelor. Este populat cu o multe de specii de animale sălbatice, ceea ce impune plimbarea cu mașina pentru a evita riscurile. Sunteți bine-veniți !

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.