Transport persoane Pascani – Brno, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Pascani – Brno, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Pascani – Brno, Romania – Cehia cu autocar, microbuz

Transport persoane Pascani – Brno, Romania – Cehia cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 08:00 din statie Petrom de langa spital.

Cu Danytur prin Cehia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Cehia și Cehia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Cehia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Continuăm plimbarea prin orașul Brno, oprindu-ne la Castelul Spilberk, fostă reședință regală din secolul al XIII-lea, transformată mai târziu în fortăreață, apoi în închisoarea (1820) faimoasă în toată Europa pentru cruzimile săvârșite în interiorul zidurilor sale. Castelul a fost construit la ordinul regelui Otokar II al Boemiei. După incendiul din anul 1578, a fost refăcut în stil renascentist de către Antonin Paris, în timpul Războiului de Treizeci de Ani fiind transformat într-o fortăreață în stil baroc. În incintă se află Muzeul Orașului, care prezintă și colecții de exponate cu valoare istorică și artistică ale castelului.

Biserica Sf. Iacob a fost construită în stil gotic între secolele XIV-XVI, iar turnul său, având 92 m în înălțime, a fost terminat în anul 1592. În această biserică se află sarcofagul lui Raduit de Souche, erou al cehilor în apărarea orașului Brno împotriva suedezilor. În anul 2001 s-au descoperit rămășițele a 50000 de persoane, acestea constituind în prezent Osuarul din Brno.

O altă biserică, importantă și prin monumentele adăpostite, este Biserica Adormirii Maicii Domnului, construită în stil gotic în anul 1323 de către regina Eliska Rejcka.

 

transport-persoane-Cehia-Romania

 

Palatul Dietrichstein a fost construit în stil baroc la începutul secolului al XVII-lea de către arhitectul italian Giovanni Giacomo pentru cardinalul Dietrichstein. În prezent aici se află Muzeul Provincial Moravian, întemeiat în anul 1817 de către împăratul Francisc I, fiind cel mai vechi muzeu din Cehia.

Teatrul Mahan, a cărui clădire a fost realizată printr-o combinație de stiluri renascentist cu neobaroc și neoclasicism, a fost construit între anii 1881-1882 de către arhitecții Ferdinand și Hermann Fellner, pe locul unde au existat cândva zidurile orașului. Fațada decorată prezintă coloane corintice și toscane, sculpturi și o statuie a lui Dionisos aflată într-un car tras de lei și pantere. Sistemul de iluminat a fost realizat de însuși Thomas Alva Edison.

Vila Tugendhat, care figurează din anul 2001 pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, a fost construită în anul 1930 de către arhitectul german Ludwig Mies van der Rohe. Dotarea sa tehnică a fost una performantă pentru acea perioadă, interesantă și astăzi, ceea ce o face unică și atractivă pentru multe categorii de turiști și specialiști. Sunteți bine-veniți să o vizitați!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele pentru autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (https://danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.