Transport persoane Oradea – Rottweil, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Oradea – Rottweil, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Oradea – Rottweil, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Oradea – Rottweil, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 22:30 din statie.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce favorizează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Oradea – Rottweil, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Rottweil, un frumos oraș din landul Baden-Wurttemberg, este situat între Munții Pădurea Neagră și Alpii Swabi, străbătut de râurile Neckar și Prim. Considerat cel mai vechi oraș din ținut, este în prezent un important centru economic și cultural.

Așezarea cu numele Arae Flaviae a fost fondată de către romani în anul 73, devenind ulterior municipiu în timpul împăratului Vespasian. Aici s-au descoperit băi romane și un mozaic Orpheus din anul 180. A fost atestat documentar în anul 771 cu numele Rotuvila, fiind deja o reședință regală. A devenit oraș imperial liber în anul 1268. Între anii 1463-1519 a făcut parte din Confederația Elvețiană.

Rottweil a rămas în istorie și pentru execuțiile a 266 de persoane acuzate de ”vrăjitorie” între anii 1546-1661, acestea fiind grațiate postum în anul 2015.

Centrul său istoric medieval, bine conservat, are clădiri cu fațade frumos colorate și decorate cu simboluri ale breslelor, steme sau animale, dar și magazine cu firme lucrate artistic din oțel, care atrag atenția și admirația turiștilor.

Câteva dintre bisericile construite în Evul Mediu au o importanță istorică și arhitectonică deosebită, constituind baza comunităților, uneori fiind și păstrătoare ale unor tezaure artistice foarte valoroase. Mănăstirea Rottenmunster a fost clădită în secolul al XIII-lea pe ruinele unei băi romane din secolul al VII-lea. Biserica Dominicană, una dintre cele mai vechi clădiri gotice din oraș, are pe tavan picturi prețioase realizate de artistul Josef Wannenmacher. Biserica Capela, ridicată între anii 1330-1370, avea un turn gotic înalt de 70 m și portaluri decorate cu statui, în anul 1727 fiind reconstruită în stil baroc.

În incinta Bisericii Sf. Laurențiu, clădită în stil gotic târziu în secolul al XVI-lea, se află o prețioasă colecție de picturi ale maeștrilor șvabi și catapetesme gotice din secolele XIV-XV.

De asemena, în Biserica Sfintei Cruci, ridicată în stil gotic târziu în secolul al XV-lea pe fundația unei biserici din secolul al XIII-lea, se află o colecție de sculpturi valoroasă.

Transport persoane Romania Germania de la adresa.

O altă construcție de excepție, declarată monument istoric și de arhitectură, este Poarta Neagră, clădită în anul 1230, atestată documentar în 1289 cu numele sugestiv Poarta Pădurii și cunoscută în secolele XVI-XVII ca Turnul Negru. Minunat refăcută, este locul unde începe prima sărbătoare de primăvară – Carnavalul Alemanic. Sunteți bine-veniți!

Bilet autocar Romania Germania

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele pentru autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.