Transport persoane Onesti – Worcester, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Onesti – Worcester, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Onesti – Worcester, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Onesti – Worcester, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 11:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe ruta România-Anglia și Anglia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Anglia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Orașul-reședință Worcester din comitatul Worcestershire, popasul nostru de astăzi, este cunoscut încă de pe vremea romanilor, în zonă fiind descoperite vestigii ale unor cuptoare de ceramică și ateliere de fierărie. S-a dezvoltat mai târziu, în Evul Mediu, în anul 680 devenind sediul unei noi episcopii. Martor al istoriei frământate a regatului, orașul a fost implicat direct și în războaiele civile engleze din secolul al XVII-lea. Economia sa a luat avânt prin apariția industriei locale de fabricarea pânzei, a porțelanului și a mai multor companii producătoare de mănuși pentru mare parte din teritoriul englez. În secolul XX s-a dezvoltat ingineria și producerea de mașini-unelte și industria de automobile.

Deși mare parte din centrul medieval a fost demolat, mai există încă clădiri construite în veacuri de mult apuse, moștenire istorică prețioasă:

 

transport persoane Romania Anglia Onesti

 

Catedrala Anglicană sau Biserica Catedrală a lui Hristos și Fecioara Maria a fost construită între anii 1084-1504, reprezentând mai multe stiluri arhitecturale englezești, cripta datând însă din secolul al X-lea, din perioada episcopului Oswald de Worcester. A fost înființată în anul 680 ca Priory având pe episcopul Bosel la conducere. Clădirea are părți importante din sec. XI-XVI, cea mai veche fiind cripta normană cu coloane. Ultima adăugare valoroasă pentru istoria sa este Capela Cântătorului lui Prince Arthur din anii 1502-1504. În catedrală se află mormântul regelui John.

Biserica medievală Sf. Helen a fost reconstruită în anii 1813 și 1857-1863, în stil gotic. Porțiunea cea mai veche datează însă din anul 1288. O restaurare majoră s-a făcut între anii 1879-1880 de către Aston Webb. Aici se află monumentele lui John Nash (d. 1662), Dud Dudley (d. 1684) și Anne Fleet (d. 1600) cu cinci figurine în genunchi în rochia elisabetană. A fost declarată monument istoric.

Hanburry Hall este o clădire impunătoare construită din cărămidă roșie, în stil Queen Anne, de către avocatul Thomas Vernon, în secolul al XVIII-lea. Scara, tavanul din hol și alte încăperi au fost pictate de către pictorul englez Sir James Thornhill.

Muzeul Clădirilor Istorice Avoncroft deține o colecție de 30 de clădiri istorice salvate și restaurate, o moară de vânt din sec. al XIX-lea, o casă medievală și Colecția Națională de Telefonie Chioșc, dispuse pe un teritoriu de 19 ha cu un parc pitoresc și acoperind 700 de ani de istorie. Este interesant și atractiv ! Sunteți bine-veniți !

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.