Transport persoane Onesti – Karlovy Vary, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Onesti – Karlovy Vary, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Onesti – Karlovy Vary, Romania – Cehia cu autocar, microbuz

Transport persoane Onesti – Karlovy Vary cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 11:30 din fata agentiei Voiaj Danytur (langa autogara).

Cu Danytur prin Cehia! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Cehia și Cehia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Cehia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Continuând plimbarea prin orașul-stațiune Karlovy Vary, ne-am oprit atenția la obiectivul turistic cel mai important – Colonada Morii, construită inițial din lemn și acoperind 4 izvoare termale, apoi reconstruită între anii 1871-1881 în stil pseudo-renascentist după proiectul arhitectului ceh Josef Zitek. Pe balustradele terasei există 12 statui alegorice care reprezintă lunile anului, create de către sculptorii Alfred Scheiber și Karl Wilfert.

Colonada din parcul Dvorak a fost construită de către arhitecții vienezi Ferdinand Fellner și Hermann Helmer, pentru a acoperi izvorul Hadi. Aceiași arhitecți au realizat și Colonada Pieței, în stil elvețian, din lemn alb sculptat și decorat cu motive dantelate, aceasta acoperind izvorul descoperit de împăratul Carol IV.

 

Transport cu autocarul Cehia

 

Colonada Castelului a fost realizată de către arhitectul Friedrich Ohmann, la izvorul de sus existând un stabiliment de spa.

Colonada Izvorului fierbinte, construită la începutul secolului XX de către arhitectul Jaroslav Otruba, are în interior un gheizer înalt de 12 m și 70C, cupola de sticlă creată de sculptorul Jan Fiser simbolizând inima orașului.

Alte clădiri, importante prin arhitectura și vechimea lor, reprezentând adevărate moșteniri istorice și culturale, sunt Biserica Sf. Maria Magdalena, Biserica Sf. Petru și Pavel și Biserica Sf. Luca.

Biserica Sf. Maria Magdalena este o biserică romano-catolică construită în stil baroc după proiectul arhitectului K.J. Dientzenhofer în anul 1737, pe locul unui fost lăcaș religios gotic. În incintă se află un altar valoros, sculpturi baroce și statui gotice.

Biserica Sf. Petru și Pavel a fost construită de către arhitectul Gustav Wiedermann în anul 1897, cu 5 cupole aurite și o fațadă bogat decorată, după modelul Bisericii Sf. Treime din Moscova. În incintă se află picturi și icoane dăruite de nobilii ruși, una dintre picturi înfățișând pe țarul Petru cel Mare.

Biserica Sf. Luca a fost clădită între anii 1876-1877 după un proiect pseudo-gotic realizat de Josef Mothes. Clădirea, construită din cărămidă roșie, cu vitralii frumoase și având un turn din lemn, are o înfățișare foarte atractivă.

Dar să nu uită monumentul ce-l reprezintă pe bravul soldatul Svejk, erou al Primului Război Mondial, atât de original creat în romanul său de scriitorul satiric ceh Jaroslav Hasek, monument mereu înconjurat de turiștii de toate vârstele. Sunteți bine-veniți să-l vizitați!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (https://danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.