Transport persoane Odorheiul Secuiesc – Bristol, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Odorheiul Secuiesc – Bristol, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Odorheiul Secuiesc – Bristol, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Odorheiul Secuiesc – Bristol, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 11:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe ruta România-Anglia și Anglia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Anglia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Orașul Bristol, reședință a comitatului Avon, se află situat la confluența râului Avon cu Frome și este unul dintre cele mai vechi porturi ale Angliei. Avea un rol important în comerțul pe apă încă din secolul al VI-lea. Castelul fortificat din această zonă a fost reședința contelui de Gloucester. În decursul Evului Mediu importanța sa a crescut și mai mult. Din această perioadă datează clădiri istorice ajunse importante monumente istorice și de arhitectură. Una dintre acestea este și Catedrala din Bristol, clădită pe fundațiile altor lăcașe de cult creștine dispărute, dar ale căror urme se mai observă în construcțiile ulterioare.

 

transport-persoane-Romania-Anglia-Odorheiul Secuiesc

 

În anul 1148, Robert Fitzhardinge a fondat Mănăstirea Sf. Augustin pe locul unei vechi biserici creștine. Tot aici s-a construit mai târziu Catedrala Bristol, lăcaș cu o arhitectură deosebită. Desființată în 1539 de Henry VIII, a fost transformată în anul 1542 în Catedrala Sfintei și Indivizibilei Treimi. În anul 1868, arhitectul G.E. Street a reconstruit-o folosind planurile originale și păstrând aspectul medieval. J.L. Pearson a adăugat cele două turnuri de la vest și a refăcut interiorul.

Podul Clifton deservește trecerea peste râul Avon și este simbolul orașului Bristol. Construcția sa a fost finalizată în anul 1864.

Biserica Sf. Mary Redcliffe, ce datează din sec. al XIV-lea, cu minunate bolți gotice, a fost construită de negustorii din Bristol.

Într-o capelă se află armele și armura lui Sir William Penn.

Turnul Cabot, înalt de 105 m, comemorează 400 de ani de la călătoria lui John Cabot, în anul 1497, în America. A fost construit în 1897 după proiectul arhitectului William Bristol Venn Gough. Deasupra ușii se află stema orașului Bristol, iar stema lui Henry VII se află pe partea estică. Figurina cu aripi din partea de sus reprezintă comerțul.

Muzeul Științific din Bristol oferă posibilitatea explorării inedite a lumii înconjurătoare, deținând peste 300 de exponate și expoziții tematice pe teme diverse.

Galeriile de Artă sunt amplasate într-o clădire construită în stil baroc, proiectată de Sir Charles Robert Cockerell. Sunt expoziții pe teme de istorie naturală, arheologie locală, națională, internațională și industrie locală. Expozițiile de artă dețin picturi de Bellini, Cranach, Renoir, Pissaro, Sisley, precum și obiecte din ceramică și sticlă chinezească.

Grădina Zoologică din Bristol a fost deschisă în anul 1836 și deține în prezent un număr apreciabil de specii de animale, protejând reproducerea speciilor pe cale de dispariție, conservarea speciilor și a habitatelor amenințate, oferind posibilitatea cunoașterii mai îndeaproape a lumii naturale.

Acvariul Blue Reef găzduiește peste 40 de specii de vietăți marine, iar tunelul subacvatic oferă imagini spectaculoase ale acestora. Un loc deosebit și foarte atractiv este reciful de corali, domeniul unor specii exotice de pești frumos colorați, ce creează o imagine plină de viață. Este interesant și amuzant pentru turiștii de toate vârstele ! Sunteți bine-veniți !

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro ).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de trazit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.