Transport persoane Moinesti – Wuppertal, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Moinesti – Wuppertal, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Moinesti – Wuppertal, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Moinesti – Wuppertal, Romania– Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la statie la ora 12:30.

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Moinesti – Wuppertal, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Wuppertal este unul dintre marile orașe ale landului Renania de Nord-Westfalia, situat în Valea Wupper, la marginea unei zone montane. Orașul s-a format abia în anul 1929 prin fuziunea a două localități industriale, Langerfeld și Eberfeld, cu alte cinci comunități alăturate mai mici, primind în 1930 numele Wuppertal. Cunoscut ca unul dintre cele mai ecologice orașe ale Germaniei, Wuppertal deține 2/3 de spațiu verde din zonă, fiind și un centru industrial cunoscut. De asemenea, și turismul deține un rol important pentru economia orașului.

Una dintre atracțiile turistice interesante este Schwebebahn sau ”Tramvaiul plutitor”, înființat în anul 1901 de către Eugen Langen. Acesta este situat la 12 m deasupra râului Wupper și funcționează ca mijloc de transport public local.

Operahaus Wuppertal, o frumoasă și originală clădire, declarată monument de arhitectură, a fost construită de către arhitectul Carl Moritz și reconstruită după Al Doilea Război Mondial. Aici se desfășoară spectacole de operă și dans, acestea din urmă fiind susținute de compania Tanztheater Wuppertal. Renumita companie de dans modern a fost creată în anul 1972 de către Pina Bausch, creându-și de-a lungul timpului faimă internațională.

Muzeul Von der Heydt este un cunoscut muzeu de artă situat din anul 1902 în clădirea fostei primării, purtând în prezent numele familiei Von der Heydt, celebri colecționari de artă. Muzeu deține prețioase colecții de pictură, sculptură, artă grafică și fotografii ale multor artiști faimoși din secolele XVII-XXI: Braque, Beckmann, Dali, Degas, Feininger, Kokoschka, Macke, Marc, Monet, Nolde, Picasso, Van Gogh ș.a.

Muzeul Ceasurilor, un obiectiv turistic interesant și atractiv pentru toate vârstele, deține o colecție impresionantă de peste 2000 de exponate, de diverse forme și mărimi, din antichitate și până în prezent: ceasuri de buzunar, de mână, de perete, orologii, precum și o colecție de ceasuri fabricate în Germania, cu precădere din anul 1950 și până în zilele noastre.

Un punct de reper în oraș îl constituie Biserica Sf. Laurențiu, construită din gresie roșie, în stil clasic, în anul 1835. Sunt caracteristice cele două turnuri laterale cu ceas, observate de la mare distanță.

Două atracții constante sunt reprezentate de Grădina Zoologică și Grădina Botanică, des vizitate de turiști de toate vârstele. Grădina Zoologică are o suprafață de 24 ha, pe care trăiesc peste 5000 de animale, reprezentând cca 500 de specii din întreaga lume. A fost înființată în anul 1879, extinzându-se și devenind una dintre cele mai importante din Germania. Grădina Botanică, cu o suprafață de 2,5 ha, datează din anul 1890, având în prezent cca 400 de specii de plante protejate și culturi tropicale, punctul de atracție rămânând totuși grădina de trandafiri. Sunt organizate periodic expoziții și evenimente cu prezentare, atrăgând mereu atenția publicului asupra speciilor ce trebuie protejate. Sunteți bine-veniți!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele pentru autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.