Transport persoane Miercurea Sibiului – Manchester, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Miercurea Sibiului – Manchester, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Miercurea Sibiului – Manchester, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Odorheiul Moinesti – Hartlepool, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 11:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Anglia și Anglia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Anglia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Continuând vizita prin orașul Manchester, ne-am propus abordarea unor noi obiective turistice din domenii cât mai variate și mai atractive:

 

transport-persoane-Romania-Anglia Miercurea Sibiului

 

Podul Futuristic din Manchester este alcătuit dintr-o punte susținută de cabluri ce traversează Princess Road. Impresionanta realizare a fost construită între anii 1996-1997 după proiectul firmei de arhitectură Chris Wilkinson Architects.

Cartierul Chinezesc este unul dintre locurile pitorești și colorate ale orașului Manchester, oferind în zilele de duminică adevărate regaluri în numeroase restaurante și tarabe, pline cu cele mai variate și sofisticate bunătăți, sau frumoase și originale suveniruri în magazinele de cadouri.

Bursa Regală, situată într-o frumoasă clădire istorică construită în anul 1874, a fost o perioadă îndelungată cel mai important loc de tranzacționare al bumbacului.

Galeria de Artă este un valoros muzeu ce deține prețioase colecții de picturi ale artiștilor prerafaeliți, dintre care se disting Ford Madox Brown și Holman Hunt, precum și pictori britanici din sec. XVIII și XX, la loc de onoare fiind George Stubbs; în Galeria de Meșteșugari și Design sunt prezentate lucrări de artă decorativă din ceramică, sticlă și fier, precum și piese de mobilier.

Muzeul Științei și Industriei deține colecții de exponate valoroase ce ilustrează istoria industrială veche și modernă a orașului Manchester. Una dintre clădirile muzeului este cea mai veche gară din lume pentru trenuri de persoane, fiind construită în anul 1830, iar Galeria Aerului și Spațiului se află amplasată într-o clădire din fier forjat și sticlă, fostă hală a unei piețe din anul 1877.

Observatorul Goodle, situat într-un turn de pe acoperișul Universității din Manchester, a fost dăruit acestei instituții de către Francis Godlee în anul 1902. Acesta este folosit atât pentru observarea evenimentelor astronomice, cât și pentru spectacole muzicale și literare.

Biblioteca John Rylands, instituție culturală de prestigiu, este găzduită într-o clădire victoriană construită în stil gotic și a fost deschisă în anul 1900. Aici există colecțiile speciale considerate a fi printre cele mai mari și mai valoroase din Marea Britanie: manuscrisele medievale ale Iluminaților, forme timpurii de imprimare din Europa, colecția de tipărituri a lui William Coxton, colecția de ediții ale presei Aldine din Veneția, documente personale și scrisori ale unor personalități, precum și incunabule în cca 4500 de exemplare.

Muzeul Evreiesc este amplasat în fosta sinagogă spaniolă și portugheză construită în 1874 și deschisă ca muzeu în 1984. Clădirea a fost construită în stilul Renașterii maure, având o înfățișare foarte decorativă.

Manchester – un oraș modern în care întotdeauna veți fi bine-veniți !

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.