Transport persoane Miercurea Sibiului – Bacharach, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Miercurea Sibiului – Bacharach, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Miercurea Sibiului – Bacharach, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Miercurea Sibiului – Bacharach, Romania– Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la statie la ora 18:30.

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Miercurea Sibiului – Bacharach, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Bacharach este un orășel din landul Renania-Palatinat. În secolul al XI-lea a fost sediul Arhiepiscopiei din Koln. Castelul Stahleck reprezintă una dintre cele mai vechi așezări de la Cheile Rinului, construit între secolele XI-XII pe malul stâng al Rinului, la poalele văii Steeg, și administrat de contele palatin al orașului Bacharach. În anul 1120 a fost menționat Goswin von Falkenburg ca primul proprietar al cetății, în 1135 apărând și cu numele latinizat Cozwinus von Staelechae, numit apoi Gaswin von Stahleck. Următorul proprietar, în anul 1142, a fost fiul său, Hermann von Stahleck, conte palatin și prinț-elector. Castelul a avut funcție adminstrativă și de protecție, aici aflându-se un judecător civil și colector de taxe, dar și de depozit și loc de desfășurare a comerțului.

A rămas sub dominația Wittelsbach bavareză între secolele XIII-XIX, perioadă în care a fost asediat și deteriorat până la ruină. În secolul al XX-lea, castelul a fost reconstruit complet, după proiectul lui Ernst Stahl și gravurile din cupru ale lui Matthaus Merians din anul 1646, respectându-se vechea structură a acestuia. Din anul 2002 figurează pe listele Patrimoniului Mondial UNESCO.

Între zidurile acestuia au avut loc evenimente istorice importante, precum alegerile din mai 1314 pentru Ludwig IV ca rege al Germaniei, căsătoria împăratului Carol IV cu Anna, fiica lui Rudolf II al Bavariei în anul 1349, încoronarea lui Rupert II ca rege al Germaniei și al Sfântului Imperiu German în anul 1400.

Castelul Stahlberg a fost construit pe vârful unui masiv muntos în zona Bacharach-Steeg între anii 1158-1168, extins în secolul al XIV-lea și în jurul anului 1470. A fost proprietatea Arhiepiscopiei de Koln, din anul 1243 ajungând sub administrația familiei Wittelsbach, între 1317-1353 fiind sub administrarea arhiepiscopilor Trier și apoi a vicontelui Knebel von Katzenelnbogen. În secolul al XVII-lea a fost distrus de trupele suedeze și franceze, astăzi existând doar turnul rotund restaurat.

Un ținut greu încercat de istorie, dar frumos și ospitalier. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.