Transport persoane Medias – Manchester, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Medias – Manchester, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Medias – Manchester, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Odorheiul Moinesti – Hartlepool, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 12:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Anglia și Anglia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

&nbsp

transport persoane Romania Anglia Manchester

&nbsp

Și iată, un popas într-unul dintre marile orașe industrializate ale lumii – Manchester-, cunoscut încă din sec. al XIX-lea ca fiind centrul manufacturii materialelor textile. Dar mai este cunoscut și prin Universitatea Manchester, una dintre cele mai mari din Marea Britanie (39000 de studenți), precum și prin celebra sa Școală de Gramatică înființată în anul 1515. Manchester este un oraș prosper și modern, cu o viață de noapte animată, dar și cu obiective turistice culturale atractive.

Catedrala din Manchester este o biserică medievală, fiind și reședința Episcopiei Manchester. Corpul principal al clădirii datează din anii 1485-1506, construit în stilul perpendicular-gotic. Sunt spectaculoase piesele de mobilier medievale din lemn, strana corului și naosul susținut de îngeri cu instrumente aurite. În turnul catedralei există 10 clopote turnate în anul 1925.

Primăria se află situată într-o frumoasă clădire construită între anii 1867-1876 în stil gotic victorian de către arhitectul Alfred Waterhouse. Deasupra intrării principale se află statuia generalului Agricola, fondatorul orașului roman Mamucium (anul 79). Deasupra acestuia sunt statuile lui Henry III, Elisabeta I și St. George. În holul mare există picturi murale ce înfățișează scene din istoria orașului, executate între anii 1852-1856 de către pictorul prerafaelit Ford Madox Brown, iar pe tavan se află blazonul orașului.Turnul Primăriei are 85 m în înălțime, oferind o panoramă minunată a orașului.

Muzeul Imperial Militar de Nord este amplasat într-o clădire originală îmbrăcată în aluminiu, situată pe malurile canalului naval Manchester de pe cheiul Salford. Prin exponatele sale și proiecțiile tridimensionale cu sunet și imagine sunt prezentate aspecte și efecte ale războaielor asupra societății secolelor XX-XXI. Un muzeu modern, cât se poate de instructiv și educativ, dar și atractiv prin modul de prezentare al exponatelor ! Sunteți bine-veniți !

Continuăm vizita prin Manchester, povestind în articolul următor.

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.