Transport persoane Medias – Gemunden am Main, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Medias – Gemunden am Main, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Medias – Gemunden am Main, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Medias – Gemunden am Main, Romania– Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la statie la ora 18:30.

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Medias – Gemunden am Main, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Gemunden am Main este un orășel din Franconia Inferioară, landul Bavaria, pe teritoriul căruia râul Sinn se varsă în râul Saale. Prima mențiune documentară despre această așezare, definită ca ”oppidum”, apare în anul 1319.

Totuși, ținutul a fost locuit din secole anterioare, Schonrain am Main, clădită între anii 1080-1139, fiind cunoscută ca mănăstire benedictină. A fost parțial distrusă în secolul al XV-lea și reconstruită ca reședință. Între secolele XVI-XIX figurează ca proprietate a Episcopiei Romano-Catolice din Wurzburg, în anul 1806 ajungând în Regatul Bavariei, în stadiul de degradare avansată.

Ronkarzgarten, faimos monument de arhitectură, a fost creat între anii 1830-1845 de către Heinrich Ronkarz, în stilul baroc italian. Zidurile sunt din gresie roșie, grădina fiind segmentată în trei părți: scara înaltă de 40 m, trei terase și grădina propriu-zisă. În anul 2007, grădina a fost replantată în totalitate.

Centrul de Informare al Spessart Park Nature deține o interesantă colecție de exponate care prezintă habitatul plantelor și animalelor din Spessart. Filme color, fotografii și hărți informează turiștii asupra traseelor, activităților turistice și de agrement. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.