Transport persoane Ludus – Sheffield, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Ludus – Sheffield, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Ludus – Sheffield, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Ludus – Sheffield, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 15:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Anglia și Anglia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Anglia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Un nou popas, de această dată în comitatul South Yorkshire, ne facilitează cunoșterea unui original oraș – Sheffield, cunoscut din sec. al XIX-lea ca important centru de producție a oțelului și cărbunelui în centrul Angliei. Datorită acestei situației s-a impus o transformare a orașului poluat, Sheffield deținând un nou record: 50 de parcuri au îmblânzit și curățat înfățișarea sa, odată cu restaurarea masivă a locuințelor, creând o nouă imagine acestei așezări.

 

transport-persoane-Romania-Anglia-Ludus

 

Parcul Graves a fost extins între anii 1926-1936 pentru conservarea unor păduri seculare, Graves Alderman donând orașului Sheffield 91,9 ha. În parc sunt incluse terenuri de cricket, fotbal, golf, bowling, tenis, precum și o fermă de animale cu rase rare.

Muzeul Weston Park, deschis în anul 1875, este situat în Parcul Weston. După demolarea sălii Weston în anul 1930, o nouă construcție a fost adăugată Galeriei de Artă Mappin, complexul nou creat fiind numit Muzeul Orașului Sheffield și Galeria de Artă Mappin. Colecțiile găzduite aici dețin exponate arheologice, de istorie naturală, artă decorativă și istorie socială din Sheffield. După o renovare completă, clădirea a fost deschisă în anul 2006 sub numele Weston Park Museum. Muzeul găzduiește una dintre cunoscutele stații meteorologice din țară, care prezintă starea vremii din ținut încă din anul 1882. În anul 2008, Weston Park Museum a câștigat premiul The Guardian Family Friendly Museums.

Muzeul de Sticlă Turner cuprinde una dintre cele mai interesante și valoroase colecții de sticlă din Marea Britanie, deținând exponate produse în Europa și America în sec. XIX-XX. Muzeul a fost fondat în anul 1943 de către prof. WES Turner la Universitatea din Sheffield.

Site Gallery este o galerie de artă specializată în media și artă bazată pe performanță. Există un program de expoziții, conferințe, festivaluri, simpozioane și întâlniri cu artiștii, expunându-se lucrările valoroase ale artiștilor naționali și internaționali. Sunt urmărite colaborările cu tinerii din ținut pentru promovarea înțelegerii artei contemporane și oferă posibilitatea studierii artei prin activități și proiecte creative.

Grădinile botanice din Sheffield au fost proiectate de Robert Marnock și deschise în anul 1836. Aici există o varietate de plante adaptate la condițiile umede și pavilioane de sticlă, cu o arhitectură minunată, care adăpostesc plante exotice. În acest frumos cadru se desfășoară spectacole de teatru în aer liber și concerte muzicale. O plimbare prin aceste grădini creează o stare de relaxare deosebită. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.