Transport persoane Ludus – Schkolen, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Ludus – Schkolen, Romania – Germania cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Ludus – Schkolen, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Transport persoane Ludus – Schkolen, Romania – Germania cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora 16:30 din statie.

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Transport persoane Ludus – Schkolen, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Schkolen este un orășel din landul Turingia. Prima mențiune despre Castelul ”Szolin” (Schkolen) datează din anul 1031, apărută într-un document al împăratului Heinrich IV, construcția fiind protectoare pentru oamenii și animalele din zonă.Totuși existența acestuia mai fusese semnalată în anul 993, iar spre sfârșitul secolului al XI-lea figura ca proprietate a contelui Wiprecht von Groitzsch. În anul 1156 așezarea formată în jurul său apare în documente, în 1158 primind dreptul de piață, iar în secolul al XV-lea și statutul de oraș. În aceeași perioadă castelul a fost reconstruit și extins de către familia von Bunau, dar după incendiul din 1536 a fost abandonat. În anul 1977 au început lucrări de renovare și deschidere a obiectivelor turistice din oraș, amenajându-se și un mic muzeu de istorie locală și a castelului.

Biserica orașului Schkolen a fost construită în perioada 1755-1756 pe temelia unui lăcaș gotic. A fost renovată în perioada 1991-1992 și poate fi vizitată.

Ocupația locuitorilor din Schkolen a fost preponderent legumicultura, dar în secolul al XIX-lea s-a dat startul și pentru domeniul industrial, înființându-se în anul 1859 o fabrică de lipici, apoi VEB Dichtungswerk, VEB Fruchtverarbeitung, SCHKOLAND GmbH Landtechnisches Zentrum și NESTRO Lufttechnik, în ultima perioadă încurajându-se mult turismul. Din anul 1993, în oraș funcționa prima fabrică de încălzire cu paie din Germania.

Orașul Schkolen este prietenos și primitor. Sunteți bine-veniți!

Transport persoane Romania Germania de la adresa.

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Bilet autocar Romania Germania

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.