Transport persoane Iasi – Praga, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Iasi – Praga, Romania – Cehia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Iasi – Praga, Romania – Cehia cu autocar, microbuz

Transport persoane Iasi – Praga, Romania – Cehia cu autocar, microbuz in fiecare zi de la ora * 07:00 din parcare Billa.

Cu Danytur prin Cehia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Cehia și Cehia-România, dispune de vehicule moderne și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Cehia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Continuând plimbarea prin centrul istoric al am ajuns și la Palatul Rosenberg, construit de o familie de nobili în secolul al XVI-lea în stil renascentist și reconstruit apoi în stil baroc. A funcționat o perioadă și ca institut pentru tinerele doamne nobile. Prima stareță a Mănăstirii Imperiale și Regale înființată aici a fost arhiducesa Marie Anna, fiica împărătesei Maria Tereza. Mai poate fi admirat mobilierul din lemn de stejar sau plop cu intarsii, candelabrele în stil neorenascentist și baroc. Salonul de concerte, cu mobilier în stil neobaroc și decorațiuni în stil Biedermaier, este utilizat și pentru nunți și aniversări.

Palatul Lobkowicz deține o valoroasă colecție de tablouri, cărți, arme, partituri și instrumente muzicale. În grădinile castelului pot fi ascultate concerte și muzică de fanfară.

 

Curse de autocar România Cehia

 

Golden Lane sau Strada de Aur este o străduță ce cuprinde câteva case istorice, aceasta fiind situată în interiorul zidurilor castelului. Aici sunt expuse armuri și textile medievale. Într-una dintre aceste case au locuit scriitorul Franz Kafka și laureatul Premiului Nobel, poetul Jarostaf Seifert.

Podul Carol, situat peste râul Vltava, leagă Orașul Vechi de Mala Strana. A fost construit de către împăratul Carol IV de Luxemburg începând cu anul 1357 și terminat în secolul al XV-lea, fiind cel mai vechi pod din oraș și un monument istoric decorat cu 30 de statui în stil baroc, lămpi și turnuri gotice.

Ceasul astronomic, situat pe zidul sudic al primăriei, a fost construit în anul 1410, fiind cel mai vechi ceas medieval în funcțiune. În apropierea orei fixe, 12 apostoli se plimbă deasupra cadranului superior, iar cadranul inferior afișează poziția Soarelui și a Lunii, numele sfântului sărbătorit în ziua respectivă și semnele astrologice. Sunteți bine-veniți să urmăriți acest spectacol atractiv!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (https://danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


One thought on “Transport persoane Iasi – Praga, Romania – Cehia cu autocar, microbuz”

  1. radu says:

    buna seara sunt interesat de rezervare pt 2 persoane dus 22 decembrie , intors 1 ianuarie, praga-harlau,harlau-praga, sau praga iasi-,,iasi praga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.