Transport persoane Iasi – Lincoln, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Iasi – Lincoln, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Iasi – Lincoln, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Iasi – Lincoln, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 07:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Anglia și Anglia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Anglia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Noul nostru popas, în inima orașului Lincoln din comitatul Lincolnshire, ne-a familiarizat cu ambianța medievală din centrul vechi, unde mai există și acum clădirile istorice cu arhitectura specifică ce le creează un farmec aparte. Greu încercat de istorie, acest oraș, datând de pe vremea romanilor, a fost martor direct al conflictelor medievale care au pus mereu în dificultate pe rege. În secolul al XII-lea era deja un oraș dezvoltat cu o economie bazată pe comerțul cu țesături și lână. A decăzut după sec. al XIV-lea, multe dintre clădirile importante ajungând degradate, și nu a reușit să se ridice decât spre sec. al XVIII-lea. Legăturile feroviare din sec. al XIX-lea au dus la dezvoltarea industriei de construcție a utilajelor grele și a locomotivelor cu motoare diesel, în oraș apărând sedii ale multor companii de renume mondial.

 

transport-persoane-Romania-Anglia-Iasi

 

Dintre clădirile istorice ridicate în perioada Evului Mediu au ajuns până în zilele noastre Castelul Lincoln și Catedrala Lincoln, declarate monumente istorice și devenite obiective turistice foarte cunoscute:

Lincoln Castle este un castel normand construit în sec. al XI-lea de către William Cuceritorul pe rămășițele unei cetăți romane. În sec. XVIII-XIX a fost amenajat și a servit ca închisoare, iar mai târziu a găzduit Arhivele Lincolnshire. Castelul funcționează ca muzeu și este deschis pentru public, aici existând și un exemplar din Magna Carta sigilat de către regele John în anul 1215 și o expoziție care explică originea acestui document și efectele sale.

Catedrala Lincoln sau Biserica Binecuvântatei Fecioare Maria este un lăcaș religios istoric, sediu al Episcopiei Lincoln. A fost construită între anii 1088-1092, apoi reconstruită și extinsă între anii 1142-1185 și 1192-1210, în perioada următoare nava principală fiind refăcută în stil gotic timpuriu englez, iar construcția completată cu bolți și arcade ascuțite.Turnul central, foarte înalt, s-a prăbușit în anul 1549. Una dintre sculpturile din piatră ale Catedralei este vestitul Drăcușor Lincoln, care a dat naștere la mai multe legende. În incintă se află și Biblioteca Wren, deținătoare a unei colecții prețioase de peste 277 manuscrise, între care și textul Venerable Bede.

Palatul Medieval al Episcopului din Lincoln este o construcție realizată în sec. XII-XV, ruinată, aflată în mijlocul unui parc și declarată monument istoric.

Muzeul Vieții din Lincoln prezintă, printr-o varietate de exponate, viața și istoria socială din ținut din anul 1750 și până în prezent. Prin expozițiile sale permanente și temporare este relevată viața și cultura acestei zone, sălile muzeului prezentând diverse interioare de casă, obiecte din magazine vechi, mașini agricole timpurii, unelte și instrumente de uz casnic ce ne introduc în atmosfera gospodăriilor și a stilului de viață autohton din diferite perioade. Un muzeu interesant și instructiv. Sunteți bine-veniți !

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


One thought on “Transport persoane Iasi – Lincoln, Romania – Anglia cu autocar, microbuz”

  1. Petrar Daniela says:

    Buna ziua. Doresc da trimit cateva colete din Tg-Mures in Lincoln. As dorii sa stiu informatii legate de pret, de marimea coletelor, greutatea maxima a coletului. Multumesc !
    Daniela Petrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.