Transport persoane Husi – Viena, Romania – Austria cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Husi – Viena, Romania – Austria cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Husi – Viena, Romania – Austria cu autocar, microbuz

Transport Husi – Viena, Romania – Austria in fiecare zi de la ora * 07:30 din statie.

Cu Danytur prin Austria ! Firma de transport internaţional de persoane Danytur oferă călătorii plăcute pe trasee europene în sezonul de toamnă, ruta România-Austria, dispunând de autocare modern dotate şi conducători auto profesionişti, garantează confort după standardele dorite şi securitate deplină până la destinaţie. Curse regulate cu plecare din România transportă pasageri şi colete în cele mai bune condiţii, acestea ajungând în cel mai scurt timp direct la adresă.

Continuând plimbarea nostră prin Viena, ne-am oprit atenţia asupra câtorva lăcaşe de cult, având o vârstă venerabilă şi o arhitectură deosebită, martore ale evenimentelor istorice petrecute în epoci deja îndepărtate şi păstrătoare ale unor comori artistice nepreţuite:

Biserica Augustină a fost construită între anii 1330-1339 în stil gotic. Este cunoscută prin faptul că aici au avut loc căsătorii ale membrilor familiei regale: în anul 1810, Maria Louisa cu Napoleon; în 1854, Franz Joseph I cu Elisabeth; în 1881, prinţul coroanei Rudolf cu Ştefania de Belgia. În incintă se află Monumentul Mariei Christine, soţia prinţului Albert, şi Capela Loreta, patroana Casei de Habsburg, construită în anul 1627. În capelă sunt depuse 54 de urne din argint cu inimile Habsburgilor până la arhiducele Franz Karl, după ritualul impus de Ferdinand III în anul 1627.

 

transport persoane Romania Austria

 

Biserica Dominicană Maria Rotonda a fost construită între anii 1631-1634 în stil baroc timpuriu. Biserica are o înălţime deosebită şi decoraţiuni bogate, cu stucatură în motive florale şi îngeri de diverse dimensiuni. Amvonul este lucrat măiestrit cu intarsii din sidef, orga fiind reprezentativă pentru stilul baroc în Austria.

Biserica Jezuiţilor (Biserica Universităţii) a fost construită în anul 1623 cu faţada în stil baroc timpuriu, iar turnurile baroce au fost realizate între anii 1703-1707 de Andrea Pozzo. În incintă există valoroase fresce şi picturi, coloane de marmură şi amvon sculptat din lemn de nuc cu intarsii din sidef şi încrustaţii din aur.

Catedrala Sf. Karl a fost construită între anii 1716-1737 la dispoziţia împăratului Karl VI, după proiectul arhitectului Fischer von Erlach şi finalizată de fiul acestuia, Josef Emmanuel. Cupola, având 72 m, este unul dintre simbolurile Vienei. Incinta este bogat decorată cu stucaturi aurite, coloane imense din marmură, fresce şi bănci din mahon sculptat.

Biserica Sf. Michael, construită în sec. al XIII-lea, într-un amestec de stiluri: romanic târziu, gotic, baroc şi clasic, prezintă în interior acelaşi amestec de stiluri îmbinate armonios. Altarul şi orga sunt însă reprezentative pentru stilul baroc vienez.

Biserica Sf. Petru a fost construită în anul 792 pe locul unei basilici romanice din sec. al IV-lea, la dorinţa lui Carol cel Mare. Clădirea actuală a fost realizată în stil baroc între anii 1702-1751, după proiectul arhitecţilor Gabriele Montani şi Johann Lukas von Hildebrandt. În nişele turnurilor se află statuile apostolilor, iar portalul reprezintă meseriile acestora şi compoziţii alegorice. Nava centrală are o cupolă de 56 m în înălţime, decorată cu fresca “Înălţarea Mariei la cer”. În incintă sunt numeroase statui, fresce, amvonul sculptat şi stucaturi aurite dând bisericii o înfăţişare strălucitoare.

Încheiem aici plimbarea noastră prin Viena, invitându-vă să constataţi că nimic nu se compară cu o vizită personală ! Sunteţi bine-veniţi !

Firma de transport persoane Danytur distribuie biletele de autocar direct de la şofer sau la sediu, dar şi online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziţia publicului, acesta accesându-se cu uşurinţă şi de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informaţiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalităţile vamale şi preţurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.