Transport persoane Husi – Crawley, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur Transport persoane Husi – Crawley, Romania – Anglia cu autocar, microbuz - Danytur

Transport persoane Husi – Crawley, Romania – Anglia cu autocar, microbuz

Transport Husi – Crawley, Romania – Anglia in fiecare zi de la ora * 11:00 din statie.

Cu Danytur prin Anglia ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Anglia și Anglia-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Anglia transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, acestea ajungând în cele mai bune condiții direct la adresă.

Popasul de astăzi ne-a facilitat cunoașterea unui orășel din comitatul West Sussex, cu numele sonor Crawley. Până în secolul al XI-lea, Crawley a fost o mică așezare rurală, care abia în sec. al XIII-lea a început să se dezvolte căpătând posibilitatea de a închiria și organiza o piață, mai târziu și construcția unui conac.

 

transport-persoane-Romania-Anglia-Husi

 

Tree House – Casa din Copac din Crawley este o casă medievală din lemn, construită în sec. al XV-lea și reconstruită la mijlocul sec. al XVI-lea. Acum are o înfățișare modernă, dar în structura acesteia există încă clădirea originală. În sec. XVIII-XIX, Casa din Copac a fost locuită de o familie de medici și de caricaturistul John Leech, pentru ca mai târziu să treacă în proprietatea Consiliului Local Crawley.

Un alt obiectiv turistic interesant este și Tulleys Farm Maze Fun Park, un par tematic cu numeroase activități și jocuri distractive pe câmp de porumb, activități de fermă, plimbări cu tractorul, tobogan gigant, mini-labirinturi, jocuri de puzzle, iluzionism, activități sportive la trambulină și pe terenul de golf, și multe altele, antrenante și atractive pentru toate vârstele.

Parcul Tilgate este cel mai popular parc din ținut, aici existând și o rezervație naturală – Tilgate Nature Center, pentru speciile protejate și pe cale de dispariție, cam 100 de specii diferite de animale, între care și păsări sălbatice, dar și mamifere domestice. Sunt funcționale programele educative pentru familii și școli. În parc există trei lacuri mari: Tilgate, Silt și Titmus, foarte cunoscute pescarilor din ținut.

Worth Park Gardens este un parc de 8 ha, incluzând și un lac. Inițial a fost un parc medieval de cerbi, care făcea parte din Forest of Worth. Pădurile au fost plantate în jurul anului 1840, aici existând mai multe soiuri de stejar și cedri. Proprietarul din anul 1880 a dispus remodelarea parcului. În prezent este dotat cu teren de tenis și de croquet, aici funcționând și Clubul de Croquet din localitate.

Crawley este un oraș prietenos și ospitalier cu turiștii. Sunteți bine-veniți !

Firma de transport persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firme sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.